Sper ca după disparitia lui Adrian Zaharia, director APIA Cluj, linsajul mediatic să înceteze !

 

L-am cunoscut pe Adrian Zaharia, dat disparut sambata pe Lacul Belis. Era un om sensibil, desi parea un dur. Nascut in 28 mai, Adi era un geaman tipic.  S-a deschis fata de mine sufleteste, deci articolul de fata va fi neconventional.

Nu imi pot ascunde scarba fata de presa care face rating din disparitia lui Adrian Zaharia, sau din zecile de atacuri, pe care le-a proferat la adresa lui.

Imi spunea deseori ca nu fac parte din lumea presei, ca sunt  genul care se ia la tranta din placerea luptei. Era socat ca nu pretind bani ca sa lupt pentru adevarul lui, pe care l-am inteles, am scris despre asta. Stia bine murdaria presei. Am dezvaluit atunci cateva elemente ale luptei sale, in interiorul APIA, dupa ce a fost initial linsat mediatic si apoi trimis la Giurgiu.

Acum, Adrian Zaharia nu mai este de gasit, nici cu scafandrii macar. Sincer, sper ca lumea sa il lase in pace acum macar. Ca s-a dezechilibrat in barca, probabil,  nu mai conteaza, cert este ca le-a dat cu flit la toti care nu incapeau de el.

Servus Adi, oriunde ai fi, mie imi lipsesti deja ca prieten !

Foto: Antena 3

 Leave a Comment