Sotul „de serviciu”

taxiceanuDaca esti tanara si nu iti gasesti barbat, dar mai ales nu ai peste 30 de ani, s-ar putea sa ai noroc. Secretul e sa apari intr-o tinuta „lejera”, in fata Presedintelui Senatului.

Presedintele Senatului,  Calin Popescu Tariceanu, este fiul vitreg al celebrului Dan Amadeo Lazarescu, despre care s-a aflat ca a „livrat” Securitatii zeci de fruntasi liberali, contra cost. Justificarea – cu banii luati pe informarile date la Securitate, Dan Amadeo Lazarescu i-a ajutat pe cei pe care i-a bagat in puscarie. Dupa modelul tatalui vitreg, Tariceanu s-a debarasat si el de trecut: premierul a sustinut ca nu il recunoaste pe Dan Amadeo Lazarescu ca tata, ci doar ca pe „sotul mamei” sale, afirma stirile.rol.ro.

Călin Popescu Tăriceanu este un bărbat care iubeşte femeile. Blonde, brunete sau roşcate, politicianul le vrea pe toate. Şi nu numai că le iubeşte, ci le ia şi de nevastă. O singură condiţie are, să fie mai tânără decât el.

Noua doamnă Tăriceanu are 35 de ani, fiind cu 26 de ani mai tânără ca fostul premier, este din Buzău şi a absovit Arte Plastice. Acum cochetează cu moda şi are un atelier de creaţie vestimentară. Gurile rele susţin că de această dată politicianul nu prea vroia să scoată actele, însă buzoianca a ştiut ce să facă astfel încât să devină nevastă cu acte în regulă.

A mai avut patru neveste

Prima căsătorie a lui Tăriceanu a avut loc în anul 1976, cu o colegă de facultate, stabilită acum în America. Pe acea vreme, actuala nevastă avea doar doi ani. „Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”, povestea acesta pentru Libertatea, fără să dea mai multe detalii.

A doua oară, Călin Popescu Tăriceanu s-a însurat cu Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu (agent al României cu conexiuni importante în Securitate și Partid).

Primul copil, cu a treia nevastă

A urmat Cornelia Trântescu, care, în anul 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr. Gurile rele susţin că cea de-a treia nevastă ar fi declarat, în anul 1992, la Notariatul de Stat al sectorului 5, că este de acord ca vărul ei (Călin Popescu Tăriceanu) să stabilească sediul unei firme în apartamentul său, proprietate personală. „Nu este lamurită poziția Corneliei Trântescu, care, deși a declarat că este verișoară cu Tăriceanu, nu a șovăit să se căsătorească, ulterior, cu el. Colaborarea fructuoasă de afaceri a dus, de fapt, la hotărârea celor doi de a-și uni destinele. Se pare că Tăriceanu și Cornelia erau căsătoriți de mai mulți ani, dar au ascuns acest lucru”, scria 9 AM care cita revista „Q Magazine” și cotidianul „Gardianul”.

Cea mai mediatizată relaţie, cu Ioana

Tot în anul 1996, a cunoscut-o pe Ioana (a patra nevastă), care avea doar 19 ani în acea perioadă. Cu Ioana s-a căsătorit în anul 2003 şi a divorţat în anul 2011. Cei doi au împreună un băiat, Mihai. De altfel, relaţia lor a fost cea mai mediatizată. Presa a scris că Ioana și Călin s-au cunoscut pe Calea Victoriei în timpul unei manifestații organizate de Convenția Democrată, cu puțin timp înainte de alegerile din 1996.

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Uniti, salvam, intreaga Romanie !

Instanţele de judeactă din România au pronunţat marţi, 15 aprilie, două sentinţe deosebit de importante...

Închide