Sotia deputatului Zlati, director la Agenţia de Prestaţii Sociale Cluj !

zlatiDeşi îi critică pentru comportamentul lor pe democrat liberali, membrii PNL practică aceleaşi metode fără să le pese măcar de opinia publică. Soţia fostului consilier al lui Crin Antonescu a fost unsă şefă la Agenţia de Prestaţii Sociale Cluj.

Viorica Zlati este soţia deputatului PNL de Cluj, Radu Zlati, care a fost consilierul personal al liderului PNL, Crin Antonescu. Prietenia dintre cei doi politicieni a fost cea care l-a impus pe Zlati drept candidat al USL în cel mai sigur colegiu din judeţul Cluj, şi anume Colegiu 5, unde PNL era cotată cu aproape 90 la sută şanse.

În cursul lunii februarie mandatul fostului director de la Agenţia de Prestaţii Sociale Cluj, instituţie care se ocupă de plata drepturilor sociale pentru mai multe categorii de persoane, între care şi femeile care au născut, a încetat. Oficial s-a spus că mandatul de interimar a lui Ana Barbu, fostul manager, a încetat în luna ianuarie.

Pentru desemnarea noului director a fost organizat un concurs la Bucureşti, la Agenţia Naţională a Funcţionarior Publici, la care au participat patru candidaţi, între care şi Viorica Zlati, soţia deputatului PNL de Cluj.

Concursul a fost organizat în data de 21 martie 2013, din comisie făcând parte mai mulţi angajaţi ai Agenţiei. Reprezentanţii ANFP susţin că subiectele de la concurs nu au putut fi conoscute de candidaţi deoarece acestea au fost trase la sorţi de către calculator cu câteva minute înainte de ora de începere a probei scrise.

Viorica Zlati a fost şefa Direcţiei Judeţene de Protecţie a Copilului Maramureş şi a ales să se mute la Cluj, după ce soţul ei a câştigat un colegiu de deputat la alegerile generale din decembrie 2012.

Surse :Ev.zilei

Subscribe To Our Newsletter

Monica Macovei si Giovanni Kessler, director general OLAF, la conferinta „Urmareste banii fara frontiere.

Descoperirea faptelor de coruptie si crima organizata transfrontaliere prin sprijinirea jurnalismului de investigatie" ("Follow the...

Închide