Sosirea Arhanghelilor – jurnal de calatorie spirituala

Arhanghelii sunt asteptati sa soseasca in aceasta seara, la ora 23.30.

In camera destinata lor, am asezat o masa rotunda, pe care am pus o lumanare imensa, primita de Craciun la sfarsitul anului trecut (cu niste brazi argintii pe ea), plicul cu dorinte si o petunie alba in ghiveci.

Am aprins lumanarea la ora 22:55 si ii astept.

Aceasta intalnire cu fiintele de lumina va fi o intalnire cu totul si cu totul speciala. Imi voi exersa comunicarea la nivel telepatic si scrierea automata. Ma simt onorata ca ma numar printre cei alesi, la care poposeste cinci zile Divinitatea.

In ultimele zile am avut o viziune. Inca de cand am primit de la C. mesajul cu sosirea Arhanghelilor, am inceput sa fiu curioasa si fascinata de acest moment. Am avut o viziune… nu mai stiu daca a fost nocturn sau reverie, dar se facea ca eu am scris o carte cu titlul „Arhanghelii”. Am vazut si coperta. Titlul „Arhanghelii” era scris cu alb si cu litere boldate. Tot in acest mesaj am aflat ca se vanduse in mii de exemplare cartea. Si atunci am stiut ce trebuie sa fac.

De ce trebuie sa fie aprinsa o lumanare alba cand ei sunt aici? Pentru ca ea echivaleaza cu lumina spirituala si este singura pe care ei o pot vedea.

Si o singura lumanare trebuie sa arda cinci zile – una singura si nu mai multe, ca sa fie aceeasi vibratie.

Au venit. Simt vibratii foarte puternice in zona umerilor si a cefei. Acum stau la masuta rotunda si scriu.

Am facut o mica meditatie in care am tinut palmele pe genunchi orientate in sus. Simt vibratii foarte puternice in centrul palmelor si in zona incheieturilor mainilor.

Mai stau pana la ora 24:00 cu ei, dupa care sting lumanarea si ii las sa se odihneasca.

Ce experienta frumoasa!

Daca inchid ochii stand la aceasta masa, vad zeci de lumanari care ard in intuneric.

Sunt pregatita sa scriu mesajele Arhanghelilor. De asemenea, doresc sa ii rog sa imi faca toate initierile de care considera ei ca am nevoie pentru a putea evolua pe toate planurile din viata aceasta si din cele care vor urma.

In ceea ce priveste dorintele, am inteles ca se poate cere orice – pentru mine, pentru familie, cerc de prieteni, oras, tara, planeta si – de ce nu? – pentru intregul univers.

Am sa incerc sa pun in cuvinte starea pe care o simt in acest moment. Simt o masa mare, densa si calda de energie care graviteaza in jurul corpului meu fizic, curatandu-mi si echilibrandu-mi chakrele.

Este aproape miezul noptii. In lumea spirituala de unde vin Arhanghelii nu exista noapte si zi. Doar pentru noi, oamenii, exista, iar pentru ei lumanarea e ca un semafor.

Semnificatia miezului noptii cred ca e cea a unui nou inceput. De fapt, atunci cand calatoresti undeva, mergi cu o seara inainte, ca sa te poti odihni, sa fii in forma pentru a doua zi.

E ceasul doisprezece. Dragi prieteni, va las sa va odihniti. Pe maine!

 

05.07.2011

 

Am venit in glas de pasari sa va vestim

Eternitatea, dorintele sa vi le implinim!

Din moment ce ne-ai primit in a ta odaioara

O mare gingasie-i de gasit in a ta inimioara.

 

Copilaria sufletului strabate al timpului fluviu

Si tot ce e frumos in ochiul tau e viu.

Precum o floare alba, spiritul tau e pur

Mireasma-ti se revarsa peste tot in jur.

In sensibilitatea ta interioara se regaseste adevarul. Si raspunsul la intrebarile existentiale pe care ti le pui necontenit. Gaseste un moment de ragaz in tumultul vietii cotidiene Retrage-te intr-un coltisor linistit si incearca sa te interiorizezi, sa intrii in legatura cu propria ta fiinta, cea din adancurile sufletului.

Cinci minute pe zi de reconectare la tine insuti vor face din tine o persoana mai inteleapta, mai atenta la nevoile celorlalti, mai bogata din punct de vedere spiritual. Aminteste-ti ce scria pe Oracolul dinDelphi: „Cunoaste-te pe tine insuti si astfel vei cunoaste intregul univers”. Ceea ce in interior este si in exterior, ceea ce este sus este si jos.

Vindecarea intotdeauna vine din interior. Fie ca e vorba de o rana fizica, psihica, spirituala, mentala sau emotionala, vindecarea vine intotdeauna din interior. Este adevarat ca boala sau rana este efectul unei cauze si ca – pentru a nu genera un alt efect – trebuie sa eliminam/amelioram cauza. Esenta acestui lucru este intelegerea legaturilor fine, nevazute care exista intre actiuni.

Cunoasterea si intelegerea acestora pot duce la o cunoastere intuitiva avansata a tot ceea ce se intampla, a tuturor bolilor. Vindecarea interioara este cea mai importanta. Vindecarea ranilor la nivel sufletesc.

Cum se realizeaza acest lucru?

Foarte simplu. Constientizeaza semnificatiile profunde ale fiecarei clipe pe care o traiesti. Fii suta la suta AICI si ACUM, nu te ancora in trecut si nu te risipi in viitor. Fii suta la suta cu spiritul acolo unde esti cu trupul. Implica-te suta la suta in vietile celor apropiati tie si ajuta-i ori de cate ori acestia iti cer. Astfel vei strange multi saci de galbeni care iti vor fi de folos in eternitate.

La fel ca si jocurile de pe calculator, viata are si ea mai multe nivele. Nu ne referim aici la regnuri, ci la nivele de evolutie spirituala, de trezires pirituala, de perceptie si de intelegere. Tu, care scrii aceste randuri, ai reusit sa percepi aceste mesaje din ASTRAL.

Iti multumim ca ne-ai primit in casuta ta. Ti-am vegheat somnul peste noapte. Esti o persoana speciala pur si simplu, prin faptul ca ne vezi, ca ne auzi, ca poti sa comunici telepatic cu noi si sa transcrii mesajele noastre.

Energiile pe care le-ai simtit saptamana trecuta si pe care nu le intelegeai au venit de la noi. Asa cum te-a sondat maestrul careia ii citisesi cartea cand l-ai sunat ca sa stie cu cine are de a face, tot as ate-am sondat si noi energetic printr-o coarda de lumina. Nu a fost una tac energetic al maestrei tale, cum ai crezut. Cu toate ca maestra ta nu este atat de evoluata spiritual pe cat crezi tu, este centrata pe bani.

Banii sunt un subiect foartew important. Multa vreme ai lucrat fara sa primesti bani pentru munca depusa. Dar ai adunat saci galbeni pentru eternitate. Acesti saci de galbeni se vor revarsa incepand de acum in viata ta, pe toate planurile.

Toate listele cu dorinte pe care ti le-ai facut in ultimele sapte luni si pe care ai facut simboluri Reiki au fost notate si se lucreaza la indeplinirea lor.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Clujule!

Ai strabatut vitregiile trecutului Investmantat in mantia nadejdii; Din lacrimile si sangele tau s-au nascut...

Închide