Sobolanii din mintea presei psd-iste

B_owl-face

Unirea aduce puterea. Vazand ca cluj.24h a servit-o in campanie, cu scorul de 52-14 la Floresti, fratele mai mare si mai rosu, Alexa / ziardecluj.ro ii sare in ajutor. Sincer, il credeam capabil de mai mult dupa diversiunea cu PSD-ul si carnetul de partid. Link-uri de la un ziar  la altul, de te apuca rasul.

Eu nu pot aplica politica strutului, desi ar fi mai comoda. Nu imi curge amoniac prin vene.

Iar dreptul la replica si la iesit in strada, ii revine lui  Avram (Cluj-am) si mie, la fel ca atunci cand jandarmii bateau in scuturi, in fata la prefectura, cand luptam pentru Rosia Montana.

Imi vine sa zic si eu ca si Base : Presa de opozitie e aici ?

Asa ca presa de opozitie se reduce pana la urma la Avram, Rares Bogdan si Oreste. Restul de ziare online, locale, se fac ca nu aud cand tipa vreun „geniu” la Sulea sau Iohannis. Cica ii trateaza cu indiferenta, asa e mai bine.

Cu ferma de pui, acum cativa ani urla toata presa. Acum o luna sau doua, vreo 4 ziare. Acum, ca Ponta a iesit in primul tur, din patru ziare care au scris ceva de Amareto, am ramas in teren doar eu. Restul au subiecte serioase de presa.

Ce conteaza mirosul, amoniacul si alte tampenii, asfaltarile, transportul, liceul, universitatea, gradinita, centura ocolitoare, Lidl, Carrefour, 3 benzi alternative pe E60 de care ii pasa primarului, pentru care de multe ori, nu doarme noptile.

Ciudatenia e ca primarul Florestiului, poate la ora asta, sa nu mai dea declaratii de presa decat cui vrea si cand vrea. Nu are nevoie de conflicte fabricate in laboratoarele stie naiba cui, laboratoare infecte patronate de minti bolnave dupa putere, la care sa dea explicatii.

Florestiul l-a redesemnat Primar de doua ori anul asta. O data la europarlamentare, o data la prezidentiale, si il va confirma zdrobitor in 16 noiembrie. Eu, in locul lui Lapusan, l-as trimite la plimbare pe Buzan. As pune un tip care poate lupta.  E palaria prea mare pentru Florin.

Asa ca, dragi PSD-isti din presa : am observat azi o gramada de ciori, care se gainatau in zbor. Nu va spun unde. La ora 3 :00 noaptea, erau 5 bufnite care povesteau undeva in Floresti, langa Multiserv. Am observat si doi caini maidanezi de acelasi sex care o faceau in vazul lumii.

Mi se pare extrem de grava aceasta situatie, care se intampla doar in Florestiul lui Sulea. Eu cred ca trebuie de urgenta sa-i luati un interviu primarului vis-a-vis de aspectele mentionate. Are o vina insurmontabila  cu ciorile, bufnitele si cei doi caini. Ca asta cu sobolanii e fumata deja.

Hai, la treaba, pe maine vreau articole !