Slugile lui Ceausescu au pus pe butuci si Clujana

Am avut o tara, am avut fabrici si uzine. Acum mai avem un dictator, atat, mascariciul de la curte, un presedinte neamt. Nu mai sunt fabrici si uzine.

La Cluj, nimeni, nici macare razboiul nu a distrus Clujana. Pantofi buni, care ne-au incaltat pe toti ardelenii inainte de 1989. Ce-o fi spunand Control daca mai traieste ?

Întreaga proprietate, care însumează peste 9.540 de metri pătrați, este ofertată la 27,8 milioane lei (exclusiv TVA). La aceasta se adaugă un spațiu comercial de 118 metri pătrați, cu 676.245 lei (exclusiv TVA).  Terenurile fostelor fabrici construite în perioada comunistă, cu o amplasare foarte bună, au fost cumpărate de dezvoltatori imobiliari, iar producția, în cazul în care nu a fost oprită, a fost mutată la periferie ori chiar în afara orașelor. Așa s-a întâmplat și cu alte fabrici din Cluj-Napoca, precum Flacăra, Tehnofrig, Napochim sau Feleacu.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/fabrica-clujana-istorie-peste-100-ani-cea-mare-unitate-pielarie-incaltaminte-regiune-anii-80-scoasa-vanzare-fisc-terenurile-fabricii-10-000-metri-patrati-atractive-dezvoltatori-imobiliari-17427142

Subscribe To Our Newsletter

Autorizarea Putorii din Florești: o miză de un milion de euro și iz de răspunderi penale și materiale

In liniște deplină, fără nici o informare publică sau instituțională, APM Cluj a eliberat Autorizația...

Închide