19/06/2021

Siluirea medicinii de familie românești în formă continuată

Siluirea medicinii de familie românești în formă continuată

„Nici o faptă bună să nu rămână nepedepsită ” – consultație medicală de 17,50 lei brut !

Femeile care practică prostituția câștigă mult mai bine decât un medic de familie. Tarifele fetelor urcă până la 100 de  euro/oră, iar dacă au măcar 10 clienți pe zi, fetele câștigă 1000 de euro în 24 de ore, neimpozabili. Adică 5000 de lei/zi.

Medicii de familie după o zi cu 10 pacienți câștigă 17, 50 lei pe consultație ori 10, adică 175 de lei.

Ca remarcă, cea mai ieftină finalizare în maxim 15 minute la o fată luată de pe publi24.ro, costă de regulă tot 175 de lei.(150 lei fata plus 25 lei taxiul care te-a dus acolo, că dușul e inclus).

80 la sută din populația țării, nu are bani de fete, fițe sau cabinete private. A avut grijă Statul degeaba să le ia totul în lanțurile suveică din sănătate, prin medicina privată cu clienți de la Stat. Statul degeaba dăunează grav sănătății cetățeanului român.

Politicul administrează în plandemie o ultimă muie medicinii de familie românești, după ce a siluit-o pe drumurile pline de noroi din satele de pe la munte, unde se rup de la sandalele doctoriței până la cele mai frumoase vise dintr-o facultate grea de 6 ani.

Muncă în folosul comunității la vaccinare 

Mama politicului a rămas gravidă și a născut OG 3/2021. A apărut platforma de vaccinare. Primarii au făcut centre de vaccinare, unde cetățeanul să se vaccineze gratis. Medicii de familie încep să-și înscrie pacienții pe platformă fără să aibă contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Dar cetățeanul are nevoie de medic să se vaccineze, deoarece răspunderea dacă e pe cale să crape de un șoc anafilactic aparține medicului. Trusa de urgență, adrenalină, hemisuccinat de hidrocortizon, nu ? Doar de aia te ține pe gratis încă 15 minute în centrul de vaccinare, să verifice că nu ai reacții adverse sau dacă te conectezi la 5G.

90 la sută din personalul centrelor de vaccinare este asigurat de medicina de familie.

La 1 februarie 2021 li se cere medicilor să încheie contractul privind recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19.

In 12 aprilie 2021 Statul le cere să semneze contractul privind recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19.

Dar, în 29 aprilie, mama politicului naște OG 34/2021. Așa că hotărăste : Activitatea de informare și programare … se va plăti până în data de 29.04.2021. Iar tot din această dată, medicul de familie este plătit doar dacă vaccinează în cabinetul propriu. ȚEAPĂ !

Deci pentru cei care nu si-au incheiat schema de vaccinare până în 28.04.2021, plată mumu. Oricum, până acum nu s-au făcut plăți. Iar din contracte, doar 1/3 din medici le au semnate.

Iar de acum încolo, vaccinarea în cabinete va fi puțin mumu, deoarece pare că și dracul devine suspicios la o propunere indecentă de vaccinare în cabinet cu AstraZenneca sau Johnson&Johnson.

 

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x