Show la Florești ! Ce ascultăm azi ?

 

De la ora 19 va avea loc aprinderea luminițelor in Satul lui Mos Craciun, iar apoi, dupa 20.10 concertele !, ne transmite Horia Șulea. 

Astăzi, vom asculta  Andra, Connect R si What’s Up.

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop și R&B din România și vedetă de televiziune. Ea a demonstrat că vocea ei versatilă poate aborda orice gen muzical, ea remarcându-se și cu piese populare. Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album. Realizări :

 • Disc de aur, platină și diamant pentru cel mai bun album pe 2007
 • Nominalizată la Cea mai bună solistă – Femeia Anului 2007
 • Trofeul „10 pentru România” – 2007
 • Premiul Best Female și Cea mai difuzată piesă din 2013 în cadrul ceremoniei „Romanian Music Awards”
 • Premiul Best Video – What’s Up feat Andra și Best Female în cadrul „Media Music Awards” 2013
 • Disc de platină pentru albumul „Inevitabil va fi bine”
 • Cea mai vizualizată piesă ZU pe YouTube-2014-ZU Music Awards
 • Cea mai bună artistă – 2014 – ZU Music Awards
 • Best Rock pentru piesa Numai la doi alături de Vunk – Romanian Music Awards 2014
 • Best Rock pentru piesa Numai la doi’ alături de Vunk – Media Music Awards 2014
 • Fans Like Award – Media Music Awards 2014
 • Best Female Artist – Media Music Awards 2014
 • Fans Like Award-Media Music Awards 2015
 • Most Wanted Artist by Asus Fans-Media Music Awards 2015

 Connect-R

Nume real: Stefan Mihalache
Data nasterii: 9 Iunie 1982
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Colaborari: Simona Nae, Arsenium, Marcel Pavel, Paula Seling, Cristina Spatar, Moni-K, Dj Project, Mandinga, Praf In Ochi, Don Baxer, Delia, Loredana Groza, Smiley, Alex, Dj Sava, Dj Chris Mayer, Sonny Flame, Anda Adam.
Stefan Mihalache, cunoscut si sub numele de Connect-R si-a inceput cariera artistica la varsta de 8 ani ca dansator in grupul „Primavara”.

Inregistreaza prima piesa – „Observ” – in 1997 alaturi de colegii din trupa Gigantii. Piesa apare pe compilatia „Real Hip-hop”. Cea de-a doua piesa „Operatie pe suflet deschis” este inregistrata in 1999 si se bucura de un imens succes.
In 2000 pune bazele formatiei „Veritasaga” alaturi de Dribbler, Praetor si Jivago.
Connect-R incepe colaborarea cu R.A.C.L.A cu piesa „Fara nume” si continua ca producator muzical pentru albumul „Dexteritate”.
Anul 2006 ii aduce lui Connect-R participarea la concursul Eurovision alaturi de Arsenie.
In 2007 Connect-R revine cu un album nou „Daca dragostea dispare”. Albumul contine piese in colaboare cu Alex, Smiley, Don Baxter si Motzu. Album a fost promovat de piesele „Daca dragostea dispare”, „Nu-ti pierde dragostea” si „Murderer”
Connect-R se decide sa participe din nou la selectia Eurovision, de data asta cu Anda Adam pentru Romania cu piesa „Surrender” in 2010. Din pacate piesa nu se califica.
Face echipa cu Chris Mayer si Kamarera si infiinteaza casa de productie „Rappin’ on Production”. Aceasta echipa se ocupa de inregistrare audio, productia pieselor, compozitie, orchestratie, mixaj, masterizare, restaurare, etc.

What’s UP, pe numele real Marius Ivancea, s-a nascut pe 8 februarie 1989 in Bucuresti. Inca din copilarie, muzica a fost cea mai placuta joaca. La varsta de 8 ani, a scris primele versuri si, de atunci, scrie fara oprire.

La 13 ani a pasit pentru prima oara intr-un studio muzical si un an mai tarziu a devenit textier la Atomic TV. La varsta de 17 ani, What’s UP a scos primul sau videoclip. Nu mult timp dupa, postul Atomic TV s-a inchis, moment in care What’s UP ia o pauza si isi continua studiile.

Cativa ani mai tarziu, artistul a simtit ca trebuie sa-si urmeze visul si s-a reapucat de muzica, mult mai serios de aceasta data. Indragostit de productie, la inceputul anului 2011 infiinteaza Moondust Production si se inchide in studio alaturi de proaspata sa echipa. La scurt timp, proiectele au inceput sa apara, printre care si pachete muzicale pentru emisiuni televizate (Kanal D, Antena 1, Euforia TV).

Distracție maximă !

 

 Leave a Comment