Sfârșitul lumii, prezis de Paul Begley pentru azi, la ora 23:22 !

Eclipsa de Lună din 27 iulie 2018 va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”.

Această eclipsă de Lună din 2018 va avea o durată îndelungată din cauza datei în care are loc. Pe 27-28 iulie (în funcţie de locul în care te afli) are loc atât Luna Plină, cât şi apogeul lunar, când satelitul natural se va afla la cel mai îndepărtat punct de Pământ. Astfel, aceste două fenomene ce au loc simultan provoacă o eclipsă lunară extinsă. Cea mai lungă durată a unui astfel de fenomen poate fi de o oră şi 47 de minute. Durata eclipsei totale de Lună din 27 iulie 2018 va fi de o oră şi 43 de minute. Eclipsa este vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii de 27 iulie. Momentul maxim al eclipsei totale de Lună are loc la ora 23.22.

Profetul Paul Begley susține că azi  vine sfârșitul lumii:  „Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge, înainte ca cea mai teribilă zi a Domnului să sosească”.În timpul eclipselor totale, în loc să se întunece complet, Luna capătă o culoare roşu-închis sau brun-roşcat deoarece, atunci când planeta noastră se interpune între ea şi Soare, razele acestuia sunt refractate de atmosfera Pământului.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Nu m-am inselat, se face Spitalul de urgenta in Floresti, Cluj

  Asa cum am afirmat dupa discutiile purtate cu oficiali PSD inca de la Scoala...

Închide