Senzational : Casa de pe strada David Ferenc 12, retrocedata dar bantuita ?

20150316_110311[1]

Pare total neverosimil, nici mie nu imi vine sa cred. Am fost chemata de o fosta vecina. Am locuit cateva luni in casa de pe David Ferenc nr. 12, pana in 31 decembrie 2009.  Am observat fenomene ciudate, simteam uneori o anxietate stupida care nu-mi dadea pace, alteori aveam o dorinta sexuala nestavilita, inexplicabila.

Dispariția și reapariția obiectelor din casă sunt semne reale pentru o casă bântuită. Fenomenul cunoscut și ca efectul DOPler se manifestă prin dispariția unui obiect de uz zilnic din locul în care acesta a fost lăsat, pentru ca mai apoi, când acesta este căutat peste tot, să nu mai fie găsit sub nicio formă. După o perioadă, obiectul revine exact în poziția în care locatarul știe că l-a lăsat sau într-un loc unde locatarul ar căuta imediat, exact ca si cum ar fi fost “imprumutat” de o ființă nevăzută și readus la locul din care a fost luat.

Mi se intampla de multe ori sa apara si sa dispara obiecte, dar puneam asta pe seama oboselii si a stresului pe care il traiam. Dupa 13 ani de procese,  Anisoara Chitu, care locuia acolo, a facut AVC si a murit. A lasat ceva in pivnita, intr-una din incaperi. Ceva mai tare ca un blestem ?

Am aflat ca de atunci, nimeni nu a putut locui acolo. Avocatul care l-a reprezentat pe actualul proprietar, in procesul de evacuare a celor care au cumparat de la Stat casele,  a murit. Casa s-a deteriorat extraordinar, a cazut tencuiala, iar uneori noaptea se aude un cantec ciudat, intr-o limba necunoscuta, diferita de piesele de vis-a-vis, unde este Downtown.

A aparut in mod neverosimil o ratusca, de o frumusete deosebita. A facut noua pui, care erau unul mai frumos ca altul. Dar au fost ucisi si mancati de sobolanii care au pus stapanire pe cladire, curte si pivnita. Cineva spunea ca sunt extrem de grasi, ei plecand in fiecare noapte sa-si caute prada. Otrava nu ajuta in mod special, ei mor totusi prin curtile vecine. Insa apar altii.

Ghinioanele se tin lant pentru cei care i-au evacuat pe cei care au cumparat casele. Presedinta Curtii de Apel Oradea, cea care a dat sentinta, a fost pensionata de indata, anul trecut, in urma unui control al Inspectiei Judiciare.

Timp de un ciclu procesual, si chiar in cadrul celui de al doilea, pana intr-un punct, legitimarea procesual activa a proprietarului s-a facut cu o copie xerox a unui testament. Casa de la strada nu are decat lumina care intra pe geamurile vechi, printre zabrele de fier. Tiganii care vand aur in zona, spun ca proprietarul vrea 300.000 euro. Asta acum 2-3 ani. Dar nu primeste atat, a primit putin sub 90.000. Ei mai spun ca vad uneori pe geam seara, lumini ciudate de culori maro uneori, mov inchis alteori, cand isi amaneteaza lucruri la una din cele 2-3 case de amanet din zona.

In casa a mai copilarit preotul Felecan Ciprian. Se spune ca e rau sa te legi de preoti, mai ales de cei care au har adevarat. Si un pensionar, cu un caracter deosebit, Doru Caramidaru.

Intrebarea care se pune, este acoperitoare sentinta prin care casa a fost retrocedata, in contextul in care avocatul Sebastian Remus Raduletu, a aparat proprietarul la Curtea Constitutionala ?

Statul Roman, prin neprezentare, nu a fost aparat cu viclenie ?

Ce interese apara in zona Oradea consilierul fostului ministru Predoiu, de ordin imobiliar, pecuniar in

judetul Bihor ? Ale sale ?

De ce sentinta Curtii de Apel Oradea a produs efecte de despagubire la valoarea de piata, numai pentru urmasii Felecan si Caramidar si nu pentru cei ai doamnei Anisoara Chitu ?

Justitia trebuie sa ramana oarba. Dar in justitie, a aparut DNA-ul.

Centrul Clujului este retrocedat si locuit. Cu exceptia casei de pe strada David Ferenc 12.

Iar Statul Roman sa se intrebe, de ce pierde procesele pe banda rulanta. Daca justitia este oarba, intotdeauna isi face aparitia justitia imanenta.

Cea Divina.

Subscribe To Our Newsletter

Comunicat de presa Primaria Floresti: „Politia Locala a desfasurat o ampla actiune de control pe raza localitatii

Întregul dispozitiv al Poliției Locale Florești, la inițiativa primarului comunei Florești, Horia Șulea, a desfășurat...

Închide