Iulian Dumitrescu, senator PNL

Iulian Dumitrescu este un politician român, ales senator de Prahova din partea PNL în 2016, după ce în mandatul 2012-2016 a fost senator de Călărași din partea aceluiași partid.

În anul 2013 a absolvit Programele „Senior Executives in National and International Security” și „Senior Managers in Government” la Harvard Kennedy School of Government, Harvard University, Boston, SUA.

În mai 2012, a fost admis la unul dintre cele mai prestigioase programe de MBA din lume, și anume la EMBA – Global, un parteneriat între London Business School și Columbia Business School, cu cursuri atât la Londra, cât și la New York. Întrerupe cursurile în decembrie 2012, când este ales senator de Călărași.

În 2010 a absolvit „General Management Program” la Harvard Business School, Harvard University, Boston, SUA.

În 2008-2009 participă la un Curs introductiv de siguranță națională organizat de Colegiul Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”.

În 1995 a absolvit Facultatea de Ingineria Materialelor, Universitatea Politehnică București, iar în 1998 a obținut încă o licență, de această dată la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Academia de Studii Economice din București.

Subscribe To Our Newsletter

Tăriceanu, achitat in primă instanță

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au achitat marti pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu,...

Închide