Senator Alin Tișe: Guvernul USL umileşte oamenii de afaceri şi îi lasă pe clujeni fără locuri de muncă

tiseVă redăm integral comunicatul transmis presei astăzi de către domnul senator, Alin Tișe:

După ce a mărit taxele şi impozitele locale cu 16%, guvernul falimentului naţional – guvernul USL, a trecut acum la distrugerea firmelor.

Foarte mulţi clujeni vor pierde locurile de muncă pentru că multe firme vor da faliment, urmare a acestor măsuri aberante de măriri de taxe, care sufocă economia judeţului.

Introducerea prin Codul Fiscal a unui impozit de 3% din cifra de afaceri a firmelor care obţin venituri sub 65.000 de euro pe an va conduce la desființarea a zeci de mii de firme şi la pierderea a zeci de mii de locuri de muncă. În plus, impunerea acestui prag încurajează evaziunea fiscală – firmele care fac cifre de afaceri sub 65.000 de euro vor avea tot interesul să îşi scadă şi mai mult cifra pentru a plăti cât mai puțin la stat.

Cer guvernului Ponta să nu distrugă viaţa a mii de familii de clujeni făcându-i şomeri prin pierderea locurilor de muncă.

Cer parlamentarilor  USL care au uitat de clujeni şi nu au susţinut proiectele de dezvoltare a judeţului,  să folosească  „prietenia ” cu care se laudă, că o au cu şefii de partid de la Bucureşti, şi să elimine aceasta mărire de taxe. Nu-i abandonaţi pe clujenii care v-au dat votul! Nu lăsaţi familii întregi fără venituri! Nu umiliţi micii întreprinzători care contribuie prin afacerile lor la dezvoltarea Clujului. Nu distrugeţi viaţa a mii de clujeni!

Subscribe To Our Newsletter