Se merge pe taciuni aprinsi

Nu cred ca in presa ar trebui sa apara un asemenea articol. Riscul e imens, deoarece daca ii spui cuiva ca ieri te bazai pe fizica clasica, pe cunostiintele din facultate si apoi a doua zi ai mers dupa Relu Pestean pe taciuni aprinsi, esti calificat drept mincinos sau nebun.

Dar dupa ce o faci, ce problema a vietii tale iti mai pare dificila, omule drag ?

Locul fizicii lui Newton este luat de fizica cuantica. Accesul in sfere de vibratie inalta nu se face la intamplare. A deschide spatii si a patrunde in lumi pe care nici macar nu le cunosti, presupune antrenament. Pentru medici si psihologi, pot sa transmit ca nu e vorba de hipnoza sau autohipnoza. Nu vorbim de Training Autogen Schulz. A lucra cu focul si a ti-l face prieten, este un dar pe care il primesti in Scoala Ancestrala a Nemuririi.

Posted by Horia Eugen Cristea on 7 Octombrie 2017

Aici, descoperi oameni minunati, vorbesti mai liber ca intr-o biserica. Deoarece fiecare care vine aici, leapada societatea  civilizatorie si frica, ca pe niste haine vechi.

Sambata trecuta am mers si eu pe taciuni aprinsi. Am 138 kg si era normal sa ajung in urgenta, am si 47 la picior. Inainte de a calca pe taciuni, am mers la toaleta. De frica. Apoi, am venit inapoi spunand ca eu nu trec, sunt presa.

Mi-am spus apoi, ca nu e corect. Ca de fapt ma ascund in spatele unei filmari, fie ea aducatoare de rating imens. Omul de presa a facut primul pas in scoala lui Relu Pestean.

 

Posted by Horia Eugen Cristea on 7 Octombrie 2017

 

Ce faci practic in Scoala Ancestrala a Nemurii

Acest curs are ca scop dezvoltarea si initierea cursantului intr-un proces de schimbare, deschide caile evolutiei spirituale, energetice si, nu in ultimul rand, stiintifice, in tot ceea ce inseamna fiinta umana si campurile ei de manifestare.

Pe parcursul modulelor, cursantii vor descoperi tainele acestei invataturi, vor constientiza si dezvolta capacitatile extrasenzoriale latente din ei insisi, schimbandu-si astfel modul de gandire si implicit viata si maniera de a privi si aborda lucrurile. Astfel, prin practicarea unor exercitii si tehnici complexe, veti intelege cum functioneaza cuanticul la nivel macro si micro. Din acest moment veti descoperi si veti putea gestiona fortele si energiile de diferite vibratii, existente atat in fiecare fiinta, cat si in mediul inconjurator.

In cadrul acestei scoli se vor preda exercitii si tehnici prin care cursantul va avea capacitatea de a tine corpul fizic in viata un timp indelungat, va invata sa gandeasca si sa traiasca ca o entitate evoluata, constientizand acest lucru la nivel energetic. Se va produce deschiderea creierului pentru cunoastere si folosirea lui intr-un procent mult mai mare, construind astfel un mod de viata evoluat.

In cadrul modulelor se vor studia: centrii energetici si aura, constructia fiintei umane – aparitie, scop si motivatia vietii in acest plan dimensional, echilibrarea centrilor energetici, ridicarea campurilor subtile, vizualizarea aurei, tehnici de extindere a campului energetic.

Cursantul va fi initiat in invataturile si practica anumitor sisteme de vindecare: Reiki, Energie Reconectiva, Shamanism Tibetan si Amerindian, cultura poporului Inca, vindecare cu bioenergie, prana. Aici vor fi puse in practica sistemele de creare a realitatii: arta rugaciunii, rezolvarea problemelor de orice natura, prin constientizarea momentului de declansare a sistemului neuronal, regresii in timp, calatorii in dimensiuni de frecvente inalte si joase, de tip shamanic.

Acestea vor lamuri parcursul individului in acest plan dimensional, trairea vietii in aici si acum, practici pentru stoparea procesului de imbatranire, pregatirea pentru incursiune in arta nemuririi, perfectionarea capacitatilor „extrasenzoriale”, pana cand acestea devin normalitate.

Derularea unor initieri specifice in arta nemuritorilor, exercitii practice cu studiu asupra punctului culminant din momentul mortii.

Aici veti gasi o filosofie care poate ramane la nivel de informatie sau, experimentata, va duce la STIINTA DE A STI.

Modulele vor dura cate un week-end, respectiv de vineri dupa-masa pana duminica dupa pranz.