Se iese din nou in strada, pe 1 decembrie. Ce vor oamenii de la Iohannis

klaus-iohannis-roma_1-465x390Lista lui Iohannis

Motto:”Gandul, cea mai puternica forta din Univers”. „Vointa, cea mai puternica arma”. „Frica o iluzie energetica”!

PREAMBUL: Suntem a 2a tara din Europa ca resurse si de departe prima din lume (raportat la nr-ul locuitorilor) ca resurse umane, DE CE suntem printre cele mai sarace tari din Europa ca nivel de trai?! Nu banul da Valoare Omului, Omul da Valoare banului. Cum putem MASURA aceasta afirmatie? Atunci cand omul obisnuit traieste indestulat! Resursele sunt Nelimitate, distrugerea Resurselor trebuie sa Inceteze (lupta intre capitaluri distruge resurse pretioase)!
CERINTE:
1) Vrem Respect RECIPROC, nu produse agricole cancerigene (nu vrem premier marioneta)!
2) Vrem Institutii in Slujba CETATEANULUI si Apararea Avutului National!
3) Vrem deconspirarea Mafiei din JUSTITIE Politic si Servicii secrete (De cine e manevrat Procurorul General al Romaniei Nitu?)!
4) Vrem ca PARLAMENTUL Romaniei sa fie o Adevarata Institutie Democratica (nu besterelit, nu incurajati intai sa fure ca apoi sa fie santajabili pentru interese abscunse cu largul concurs al Justitiei, deturnand idea de DEMOS-Cratie)!
5) Vrem gratuitate continua la cunoasterea Legilor Tarii (acum cetateanul dupa 10 zile de gratuitate trebuie sa plateasca daca cere studierea unei Legi)!
6) Vrem VIITOR in Tara pentru Tinerii Capabili (educati, muncitori)!
7) Vrem Conditii (prioritate) pentru: Dascali, Medici, Inventatori (conform unui studi american suntem pe locul 1 la Inventica raportat la nr-ul de locuitori). Sa faca bani cu Inventiile, nu sa fie blocati de Mainstream media)!
8) Vrem Despovararea Fiscala a cetatenilor, pe Model Islanda! Intrebare: CUM a reusit Islanda sa-si revina atat de repede din recesiune? Olafur Regnar Grimsson, Presedintele Islandei:”Guvernul a despovarat din punct de vedere FISCAL populatia si a bagat in inchisoare bancherii, contrar modelului de actiune din Europa si SUA”. Aici mai avem o CERINTA: Uitati-va la modelul suedez! Functioneaza? Ei bine, in Suedia cine depaseste un cuantum de venit, e impozitat progresiv pana se ajunge la impozite foarte mari la cei care detin masini de lux sau tot felul de acareturi de astea costisitoare si inutile!
9) Vrem sa nu ne imprumutam la FMI („I don’t belive in getting something for nothing”)!
10) Vrem criteriul Competentei si al bunei intentii in propunerile partidelor politice, care sa puna OSUL LA TREABA (gospodari, onesti, personalitati curate, folosirea avutiei nationale in beneficiul tuturor), (nu vrem „tehnocrati” de carton, facuti prin imagine de PR). Omul SFINTESTE locul!
11) Nu mai vrem partide pe criterii de cumetrie fie ele locale sau „europene”!
12) Vrem folosirea urmatoarelor Resurselor ca Industrie: Inventica, Folosirea Resurselor Umane si din Invatamant!
13) Vrem industrie IT si de Programming!
14) Vrem oprirea distrugerii INVATAMANTULUI (cum a patit industria lui Ceausescu). D-zeu vorbeste PRIMA DATA prin Stiintele Exacte!
15) Vrem Industrie Turistica si de Agrement!
16) Vrem OPRIREA vanzarii pamantului catre straini cu scopul abscuns de a ne sclaviza (Ciolos s-a ocupat si cu astfel de initiative)!
17) Vrem Industrie mica si mijlocie de ARTIZANAT si Prelucrarea Lemnului in Romania (fara distrugerea barbara a Padurilor. Vrem impaduririri urgente)!
18) Nu vrem sa devenim DOAR o tara agricola!
19) Vrem o Industrie e Apiculturii (in timpul Domnitorilor romani Apicultura era una dintre industriile de baza alaturi de pastorit)!
20) Vrem exploatarea resurselor Tarii in beneficiul Tuturor cetatenilor, fara periclitarea Mediului (tarile nordice au nationalizat resursele si le concesioneaza numai gradual pe masura ce se respecta contractele reciproc avantajoase, popor – privat)!
21) Vrem sa educam din nou profesionisti in Toate Meseriile (inca avem printre cei mai buni mester scoliti in comunism)!
22) Vrem ca cianurile si fraking-ul sa DISPARA din Pamantul Strabun!
23) Vrem prezervarea tuturor MONUMENTELOR ARHEOLOGICE SI ISTORICE, inaintea motivelor puerile de dezvoltare pe seama acestor comori stramosesti!
24) Vrem COMEMORAREA Periodica a Adevaratilor nostri STRABUNI (simpla, fara cheltuirea banului public)!
25) Vrem rescrierea Istoriei Adevaratei ORIGINI a Tuturor Romanilor. Consilier papal:”Latina e o limba Dacica, nu Daca o limba Latina” .Papa Ioan Paul al 2 lea: „Romania e Gradina Maicii Domnului” . Unde sta Biserica in Demascarea acestui ADEVAR?!
26) Vrem Oprirea otravirii Studentimii si asa zisei „opinii de dreapta” de catre pseudo-intelectuali: Boia, L., Patapievici, H. R., Mungiu-Pipidi, A., Stan, V., etc. si in multe cazuri Liceanu, G. (care detine Editura Politica, acum Humanitas, data de Plesu, A. moca, construita din banii poporului in comunism)!
27) Vrem Unitate, Unire cu fratii nostrii de peste Prut, Basarabia (nu numai in cuget si simtiri). Ma dusei sa trec la Prut!
28) Vrem aflarea Adevarului despre Asasinarea lui Mihai Eminescu (Ii suntem Recunoscatori si il Iubim)!
29) Vrem demascarea Adevarului cu privire la Asasinarea lui Ioan Petru Culianu, istoric al religiilor (sic!). In paranteza fie spus si John Coleman, British Intelligence Officer a fost asasinat dupa ce a scris cartea „Comitetul celor 300”, care ar conduce lumea din umbra in acceptiunea autorului)!
30) Vrem demascarea Adevarului cu privire la Asasinarea lui Radu Timofte (Director SRI), se presupune ca a fost asasinat datorita descoperirii in M-tii Bucegi a unei Sali a Proiectiilor unde ne parvin holografic informatii cu privire la Adevarata istorie a Terrei si dorintei de a o face Publica! Vadim Tudor a murit de moarte buna?
31) Vrem Oficial aflarea Adevarului despre Evenimentele din 89′ (alaturi de revolta populara indreptatita, dar pregatita din timp prin izolarea lui Ceausescu cu privire la starea reala a lucrurilor si prin ascunderea resurselor reale de carburanti si hrana de care dispunea Romania). Vrem cunoasterea exacta a implicarii in lovilutie a KGB, CIA, Mosad, Aol, RG!
32) Vrem aflarea Adevarului cu privire la MASACRUL din „Colectiv” (atac terorist, cu acordul serviciilor s-a dat?)!
33) Alaturi de Capitalul Romanesc Masiv suntem de acord si cu capitalul strain, INSA fara: cianuri, spagi, fraking, comisioane si Contracte la secret! Contractele sa fie INTAI Dezbatute in opinia publica si sa fie AVANTAJOASE INTAI pentru POPOR (detinatorul legitim al resurselor de pe acest teritoriu) si apoi si pentru investitori (nu imbogatire rapida ci parteneriat prin munca reciproc avantajoasa). TRANSPARENTA TOTALA, numai in aceste conditii, din MILA LUI si pentru Prietenie, Poporul va oferi in plus 10% transparenti, fixati dupa negocierile initiale prin Contract pentru Incurajarea Muncii Cinstite!
34) Vrem ca partidele politice sa tina cont de CERINTELE STRAZII si sa le Aplice!
Daca s-ar aplica aceste Cerinte nivelul de trai MINIM CERUT este ca in Elvetia si ar putea fi atins!
FOLOSIM NEURONUL, ALTFEL NE PASTE SCLAVIA!
Cei care promit ca vor aplica LISTA STRAZII au timp 1 an de zile sa demareze inceperea tuturor Punctelor cerute!
Dorim URGENT trecerea la o reorganizare sociala (pe modelul tarilor nordice) pe criterii de Competenta, Bune Intentie si DREPTATE pentru Toti!
Vlad Tepes cand era prizoner la turci, minor fiind i-au rupt o mana in bataie ca-l insulta pe sultan si el radea, mirati l-au intrebat daca romanii nu plang. Tepes a raspuns ca doar femeile si turcii plang….se pare ca s-au mai schimbat lucrurile de atunci……ce stia Tepes- Doamne e ca corpul e muritor, sufletul nu poate fi atins decat de indoiala si frica….
P.S: Ati vazut ce se intampla in Polonia? Ati vazut ca au dat foc steagului UE, cerand o tara a Cetatenilor nu Imperii conduse ascuns?! LUATI AMINTE PANA NU VA FI PREA TARZIU!
LOVE FIRST & FAST! PACE SI IUBIRE
Alexandru Gelan