Se cere falimentul fermei de pui din Floresti, Cluj, autorizate de Agentia de Protectia Mediului

Se pare ca investigatiile media sunt urate de unele autoritati.  Deoarece aduc lumina, in spete dificile, ce antreneaza dosare penale. In vechiul dosar 813/1285/2016, una din firmele inscrise la masa credala a fermei de pui din Floresti, este  Nutrientul S.A.

Iata si un extras din incheierea din 04.09.2016. „Totodata va încuviinţa cererea formulată de reprezentanta creditoarei Nutrientul SA privind acordarea unui nou termen în vederea soluţionării contestaţiei formulate împotriva măsurilor administratorului judiciar, a cererii de ridicarea suspendării şi a cererii de deschidere a procedurii falimentului debitoarei. „

Iata ca la aproape un an de la  dezbaterea publica din Floresti, in care Vocea Florestiului a fost ignorata, organele abilitate vor putea, numai daca doresc si fara graba in situatia de fata, sa verifice dosarul penal de posibil abuz in serviciu.

In al 12-lea ceas, se cere o inalta tinuta profesionala, intr-o abordare serioasa a unei grave probleme de mediu, un atentat la sanatatea populatiei din Floresti, prin depasirea cotelor de amoniac in aerul atmosferic.

Nu mai putin de 9 proceduri de infringement vizeaza Romania in probleme de mediu.

Iata si „pomelnicul” firmelor inscrise la masa credala a Bravinvest SRL :

SC SERVICII PUBLICE SA Creditor
SC ABO MIX SA -ÎN REORGANIZARE PRIN CAPI POPA & RUS Creditor
SC INTERBRO CONSULTING SRL Creditor
AGROMIX KFT -SEDIU ALES Creditor
AGRIFIRM MAGYARORSZAG ZARTKOUREN- SEDIU ALES Creditor
SC SAM MILLS FEED SRL Creditor
SC NUTRIENTUL SA Creditor
PIRAEUS BANK ROMÂNIA SA Creditor
COMUNA FLOREŞTI Creditor
SOCIETATEA CIVILĂ PROFESIONALĂ DE EXECUTORI JUDECĂTOREŞTI ASOCIAŢI ADAM DRAGOŞ ŞI OSZOCZKI ANDRAŞ Creditor
MABECO SRL Creditor
ELECTRICA FURNIZARE SA-AGENŢIA DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE ALBA Creditor
PRIMĂRIA LUNCA MUREŞULUI Creditor
SC TRANSVAS SRL Creditor
A.N. APELE ROMÂNE-ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ MUREŞ-SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE A APELOR ALBA Creditor
SC BIOCHEM ANIMAL HELATH AND NUTRITION SRL Creditor
SC TOTTEM IMPEX SRL Creditor
SALPREST RAMPA SA Creditor
SC VIS AVIS SA Creditor
INCDO INOE 2000 FILIALA ICIA CLUJ-NAPOCA Creditor
KEMVET SRL Creditor
SC L.G. TRANS SRL Creditor
SC ATESIM SRL Creditor
SC EON ENERGIE ROMÂNIA SA- SEDIU ALES Creditor
BANCA TRANSILVANIA SA- SUC. ZORILOR Creditor
BIG DUTCHMAN INTERNAŢIONAL GMBH- SEDIU ALES Creditor
SC MACOMI MPS LOGISTIC SRL Creditor
QUATRO ECO SALUB SRL Creditor
SC MARAVET SA Creditor
D.G.R.F.P. CLUJ-NAPOCA-A.J.F.P. CLUJ Creditor
COBORZAN ALINA NICOLETA Creditor
SAMARETO IMPEX SRL- ADMINISTRATOR JUDICIAR DDG INSOLVENCY IPURL Creditor
AMARETO PROD SRL -ADMINISTRATOR JUDICIAR DDG INSOLVENCY IPURL Creditor
COBORZAN VIORICA Creditor
SC MECSOL GALDA SRL Creditor
MEZOTEK ZRT-SEDIU ALES Creditor
SC P.V.M. TRANS SRL Creditor
SC GLOBAL LAB SRL Creditor

Admite în parte contestaţia formulată de creditoarea SC N.SA, în contradictoriu cu administratorul judiciar al debitoarei SC B.SRL, DDG INSOLVENCY IPURL, şi cu comitetul creditorilor debitoarei SC B.SRL: A.KFT, reprezentată de d-l N.M., administrator, cu sediul procesual ales în România, DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR PUBLICE CLUJ-NAPOCA, SC P.B.R.SA, şi SC S.M.F.şi SC A.M.SA, în reorganizare judiciară, reprezentată de administratorul judiciar C.A.P.I. Popa & Rus, împotriva măsurii administratorului judiciar DDG INSOLVENCY SPRL de a autoriza utilizarea de către debitoarea SC B.SRL a sumei de 1.025.932,37 lei pentru continuarea activităţii curente a debitoarei, măsură descrisă în raportul nr. 1308 publicat în BPI nr. 15960/31 august 2017 şi, în consecinţă: Constată caracterul adecvat al protecţiei oferite de către administratorul judiciar DDG INSOLVENCY IPURL în favoarea creditoarei garantate SC N.SA pentru creanţa garantată a contestatoarei SC N.SA împotriva averii debitoarei SC B.SRL, în sensul novării garanţiei iniţiale prin substituirea obiectului ei iniţial (subvenţiile încasate de debitoarea SC B.SRL de la APIA pentru perioada 2016-2017) cu puii rezultaţi din seria pentru care au fost utilizate sumele respective şi, în consecinţă: Dispune perfectarea de îndată, la cererea creditoarei SC N.SA, a actului de novaţie a garanţiei iniţiale prin substituirea obiectului ei iniţial (subvenţiile încasate de la APIA pentru perioada 2016-2017) cu puii rezultaţi din seria pentru care au fost utilizate sumele respective. Menţine măsura administratorului judiciar DDG INSOLVENCY SPRL de a autoriza utilizarea de către debitoarea SC B.SRL a sumei de 1.025.932,37 lei pentru continuarea activităţii curente a debitoarei, măsură descrisă în raportul nr. 1308 publicat în BPI nr. 15960/31 august 2017. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 de zile de la comunicare, apel care se va depune la Tribunalul Specializat Cluj. Pronunţată în şedinţă publică, din 23 octombrie 2017.

Termenul urmator de proces : 13.11.2017

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Pe cont propriu

Parul tau cadea in valuri ravasite de vantul aspru din Wildberg. Am inceput sa vad...

Închide