Se caută un nou primar de Florești : votați idiotul satului !

 

Mentionez ca nu candidez la Floresti, deci nu revendic titulatura de primar sau idiot. Ca atare, nici votul !

„Prostul satului„ ajuns vedetă și politician cu ajutorul mass mediei și a internetului….dur,trist,cu senzație falsă de snobism intelectual, dar adevărat.”

E peste tot și critică, deși are doar agresivitate orală, care ar putea fi combatuta daca s-ar spala pe dinti zilnic. IQ-ul său reflectă cotele Someșului navigabil din Florești. Cauta prin gunoaie si critica, nu conteaza ce, dar critica. Filmeaza cu telefonul si se da ranit. Este doar o umbra imperba de barbat, o forma fara fond, manifestarea in plan fizic a politrucului ratat, siluit pe rand de mai multe partide politice. Promite OZN-uri si autostrazi suspendate, in timp ce lui ii lipseste dusul zilnic deoarece pute a ingalat cand ii simti fizicul prea aproape de tine.

Dacă nu va ieși totuși primar, noi îi vom dărui o lingură de lemn.

Scriitorul Umberto Eco a primit  titlul de Doctor Honoris Causa în „Comunicare și Cultură mass media” la Universitatea din Torino, iar la întâlnirea cu jurnaliștii a vorbit despre rețelele de socializare de tip Facebook.

„Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivității. Erau imediat puși sub tăcere, în timp ce acum au același drept la cuvânt ca și un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor”, spunea  Umberto Eco, potrivit gazetaromaneasca.com.

Televiziunea a promovat idiotul satului față de care spectatorul se simțea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”, a afirmat Eco care i-a invitat pe jurnaliști „să filtreze cu o echipă de specialiști informațiile de pe internet, pentru că nimeni nu este în stare să priceapă astăzi dacă un site este credibil sau nu”.

Ce se poate spune, deci, despre ratarea omului politic român? Că nu poți pierde din vedere ținta dacă nu ai una. Că nu trebuie să fii nici cel mai bun și nici cel mai puternic, ci doar cel mai adaptabil, asta îți garantează succesul. Că primul și cel mai important obiectiv e să faci bani, ca să-ți recuperezi investiția făcută cînd ai intrat în politică. Așadar, dacă vrei să faci o carieră în ratări politice în România, e simplu: propune-ți un scop (altul decît îmbogățirea) și încearcă să-l atingi respectînd niște principii valabile în toate situațiile. Astfel, vei reuși. Succes!

Follow me!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
“Nimeni n-a murit de Coronavirus”- celebru patolog dă cărțile pe față

Un reputat patolog european declară că nici el, nici colegii lui din toată Europa n-au...

Închide