Scuipatul lui Ponta are proprietati terapeutice

totDa Victor, sunt exact tipul de om de care mama ta te avertiza sa te feresti. Nu o sa-ti inghit rahaturile bolsevice si nici partidul de doi bani.

Mai nenorocitule, tu si cu gasca ta din PSD ati pus tara pe butuci. Va e teama de presa ca dracul de tamaie. Tu ma faci pe mine jurnalist comunistoid ? Sau fascist ?

Cine esti tu ma de fapt ? Colegul unuia care se referea la un ziarist cu „mai animalule” ? Unul care face parte din Partidul Puscariasilor Romani ?

Ce zici de asta, copilotule ?

Stimate domnule prim-ministru, stimați oaspeți,

Profit de prezența premierului Li Keqiang pentru a transmite poporului chinez cele mai calde sentimente de aleasă dragoste, de nețărmurit respect și cele mai sincere urări de prosperitate și fericire. Așteptam de mult ocazia să le spun reprezentanților Republicii Populare Chineze „Bun venit în Europa, Doraly, Niro, Dragonul Roșu!“

Vreau să vă fac o mărturisire: China m-a fascinat încă de la prima gumă parfumată chinezească pe care am încercat să o mestec în clasa întâi și continuă să mă fascineze și astăzi cu ale ei pachețele de primăvară, furnici în copac și urechi de lemn pe care le gătește dumnezeiește bona mea filipineză.

Profitând de acest summit, mi-aș dori să strângem relațiile de cooperare între cele două țări, atât în plan economic, cât și politic, social, strategic și militar. De când s-a umplut de bani și împrumută marile economii, Republica Populară Chineză a devenit un reper al democrației, al libertății individuale și al respectării drepturilor omului. Pașii pe care China i-a făcut în aceste direcții sunt uriași: condamnatului la moarte i se dă posibilitatea să continue să trăiască, prin organele prelevate, în alte corpuri vii, copiilor li se oferă șansa, încă de la vârste fragede, să asambleze un iPhone, o bicicletă sau să lipească talpa la un Adibas, făcându-se astfel utili societății, tibetanilor separatiști și deținuților politici li se îngăduie să participe la expoziții internaționale gen „Human Body“ în calitate de exponate. Doar în China sunt mai mulți miliardari în Marea Adunare Națională decât în Parlamentul României. Dar avem timp să îndreptăm situația dacă ținem cont că avem un procent aproape de partid unic, precum în China.

 

Pe lângă ideologia politică, crezul adânc al popoarelor noastre că doar prin comunism se poate ajunge la propășirea neamului și la biruirea capitalismului hulpav, România și China mai au în comun un punct asupra căruia vreau să mă opresc puțin.

Din punct de vedere culinar, țările noastre s-au apropiat extrem de mult în ultimii ani. Atât ca accesibilitate la materia primă, care astăzi e o sursă proteică de bază pentru populație, cât și ca obicei de consum. Și vorbesc aici despre un obicei sănătos de consum. În Occident, vaca e nebună, porcul are trichinoză, păsările au salmonelă. Dar câinele, acest animal care s-a desprins din lup pentru a-i fi de ajutor omului, a fost marginalizat și considerat, pe nedrept, doar un paznic, un pândar, o ființă de companie. În Vestul monstruos au rămas doar câini care să le producă cetățenilor plăceri aristocratice. S-a pus accent doar pe frumusețe, inteligență și anumite abilități atletice, nu pe latura proteică a lor. Câinele de masă a fost exterminat în țările capitaliste. Cele câteva zeci de milioane de exemplare rămase s-au refugiat în România, țară care a intuit perfect rolul lor. Nu din prima, ce-i drept, dar astăzi ne putem mândri cu o industrie alimentară puternică și sănătoasă, care nu mai stă la mâna calului pentru a substitui vita. Avem șaorme din carne de câine, avem cotlete de porc din carne de câine, mici, chiftele, cârnați. Doar raci și calamari din carne de câine nu am reușit să facem încă, dar aici mizez pe experiența dumneavoastră, dragi parteneri chinezi. Românul, ca și chinezul, a înțeles că decât să-și rupă de la gură pentru a hrăni un câine, mai bine îl pune în tigaie și-l vinde la fast-food. Consider că această apropiere gastronomică între România și China este de ordin telepatic. Ne potrivim de minune pe acest segment, deși nu am împărtășit de-a lungul istoriei prea multe elemente culturale. Poate nu întâmplător, câinii noștri de masă, maidanezi, cum li se mai spune prin presă, nu au atacat niciodată un cetățean chinez aflat în țara noastră. Doar japonezi, dușmani tradiționali ai Chinei. Aș vrea să închei făcându-vă o promisiune. Știu că vă plac și rozătoarele. Cât voi mai fi eu la putere, și credeți-mă că voi mai fi ceva timp, nu vom mânca doar maidanezi, ci și șobolani.”

Victore, nu o sa-ti inghit scuipatul. Imi plac prea mult femeile, sper ca intelegi aluzia. Iar, pe viitor, iti recomand sa ti-l inghiti cand scuipi spre presa. In alte tari, scupatul are proprietati terapeutice.  Noi nu avem nevoie de tine, ci tu de noi !

Panimaiesi .

Ba, vezi ca-i pamflet, intelegi, nu ?

PĂRINŢI TOXICI – EXPLOZIV

Părinţii dominatori Autoritatea nu este neapărat un rău. Când o mamă îşi reţine copilul mic...

Închide