Schimbarea la fata a CFR 1907 Cluj

Ştefan Gadola a revenit în acţionariatul celor de la CFR Cluj şi a asigurat suma necesară pentru ca echipa din Gruia să pimească licenţa, 1.5 milioane de euro. Omul de afaceri a anunţat şi obiectivul grupării vişiniilor.

cfr„Clubul are niște probleme financiare, dar nu numai CFR-ul are, ci și alte cluburi. Cu ajutorul acționarilor și al sponsorilor am reușit să trecem peste acest necaz. Reluăm activitatea clubului astfel încât la anul să încercăm să fim pe unul dintre primele trei locuri”.

Gadola a precizat că nu doreşte să deţină pachetul majoritar de acţiuni la CFR Cluj:”Niciodată nu am spus și nu am dorit să cumpăr sau să devin acționar majoritar. Nu o să îmi doresc asta niciodată. Suntem o echipă, mai mulți acționari care ajutăm echipa, pentru că am trăit momente deosebite aici, am fost de trei ori în Champions League și era păcat să mergem acum în liga a doua, într-un moment foarte delicat.

La anul vrem să ne luptăm pentru un loc fruntaș, acolo unde ne este locul. Dacă am spus că mergem cu licența înainte, înseamnă că vom găsi surse și vom lua măsuri astfel încât să avem un buget realist, să reducem costurile și salariile. Astea sunt treburile staff-ului tehnic și al conducerii”.

Subscribe To Our Newsletter

Care sunt primii pasi in caz de divort, juridic vorbind

Avocatul Cristian Ioan ne spune in interviul de mai jos ce presupune un divort, care sunt pasii...

Închide