S-a aflat clauza de confidentialitate din contractul firmei Diferit cu Primaria Floresti

 

Dupa luni intregi de investigatii, interpelari ale consilierilor locali, s-a aflat prin desecretizare clauza de confidentialitate continuta in contractul firmei Diferit cu Primaria Floresti. Cica s-a facut si o comisie sa analizeze indicii bursieri de crestere a preturilor in Ardeal.

Cercetari ample au dus la concluzia certa, ca sub centura de Sud  Cluj-Napoca – Floresti, sta o adevarata comoara, aproximativ 100.000 de tone de minereu aurifer de cea mai inalta puritate. Soros si cativa oameni de afaceri israelieni au luat in vizor comuna Floresti.

Au aparut si miscari de protest ce-i drept  timide.  Moshe Klughaft şi Sefi Shaked au lansat deja sloganul pentru viitoarea campanie electorala din Floresti.

Calea Turzii a fost parasita de urgenta de fetitele puse pe treaba, ele cautand un loc in acest nou EL Dorado , centura de sud a Florestiului. Ele vor purta fustite scurte chiar si iarna, deoarece centura va beneficia de incalzire atat dedesubt, cat mai ales deasupra.

Pana acum, dupa anumite surse , mai multe biserici au revendicat terenul pe care trebuia construita centura.

Compasul Ierusalimului, oferit in dar domnului Dragnea, nu a fost suficient sa il convinga pe Sulea sa dea centura pentru asfaltare Bucurestiului, cu aur cu tot. Desi, anumite voci spun ca este posibila o rocada mica intre Firea si Sulea, daca ultimul se razgandeste cu centura.  Putin mai sus, pe Valea Garboului, s-a descoperit un buncar in care sunt  un set de 6 farfurii zburatoare de cea mai buna calitate oferite de Black Friday  pentru a putea interveni in timp util, strazile fiind ocupate de manifestantii pentru mediu, care au trecut deja in sus si in jos pe trecerile de pietoni virtuale de 16368 ori. Coada de masini a ajuns in dreptul aeroportului Avram Iancu.

Avioanele au ramas la sol, atat pilotii cat si stewardesele impartind apa si cafea soferilor din trafic.

Diferit a devenit cea mai binecuvantata  intreprindere romaneasca de catre soferul in trafic pe relatia Cluj-Napoca – Floresti.

Ca si o particularitate, anumite surse afirma ca aurul nu este galben, ci are o tenta clara portocalie.(e amestecat din doua minereuri diferite). Si inca ceva, nu tot ce zboara se mananca !

Evident ca-i pamflet si trebuie tratat ca atare !

 Leave a Comment