Rusia, jos labele de pe Deveselu ! Nu ne e frică !

Amintim Rusiei că România nu este provincie rusă, iar Marea Neagră nu este un lac rusesc. România nu va asista pasivă la amenințările Rusiei, Deveselu este sub comandă NATO. Chemarea atasatului militar american este o masura de o obraznicie tipica lui Putin.

Respectul interstate impunea si chemarea atasatului militar roman, deoarece Deveselu este pe teritoriul statului român.

Distrugerea scutului antirachetă din România de la Deveselu este una din condiţiile impuse de Rusia americanilor pentru a cădea la o înţelegere privind Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF), tratatul din 1987 din care cele două s-au retras acuzându-se reciproc de încălcarea lui.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Lavrov, a cerut Statelor Unite să distrugă sistemele balistice MK-41 din România, pentru a respecta din nou Tratatul, conform Reuters.

Ne-am săturat să plecăm capul in fața cizmei rusesti si a tuturor celor care-i sprijină. Teodor Melescanu a anuntat că este posibilă chemarea atasatului militar rus la MAE.

Rusia a incalcat tratatul INF. Iar cine va ridica sabia, spune istoria noasta, de sabie va muri ! Nu mai toleram nici un fel de amenintare asupra Romaniei.

 

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Dăncilă o trimite la plimbare pe Merkel

Dăncilă a executat-o scurt dar concis pe Merkel. Era și timpul. Votul de mâine ar...

Închide