#romanianpaper, da si tu lovitura !

Cerere, reclamație și solicitare

Prezenta cerere, reclamație și solicitare se adresează Ministrului de Finanțe și tuturor structurilor subordonate (inclusiv ANAF, Banca Națională*, etc), pentru clarificarea formei juridice în numele căreia se practică finanțe publice, taxare și colectare de taxe, precum și pentru a clarifica termenul de taxe datorate.

Subsemnatul (prenume și nume)………………………………………………………………., cetățean român, identificat cu CNP ……………………………………………. și seria cărții de identitate ……………………………………….
Cerere În virtutea dreptului meu de semnătură, ca formă absolută de legalitate socială și acord, vă cer:

1. Să îmi prezentați semnătura mea personală pe documentul ce mi-a prezentat și îmi prezintă în clar regimul de taxare la care am fost, sunt și voi fi supus în mod voluntar;

2. Să îmi prezentați exemplarul din Constituția României, ce se află la baza Statului Român căruia îi slujiți, pe care am semnat eu, personal, în mod voluntar, în deplinătatea facultăţilor mintale;

3. Să mi se prezinte documentul ce atestă, în clar, irevocabil, datoria mea înnăscută față de plata taxelor către stat și rolul meu de dator să plătesc taxe.
În lipsa acestor acte și documente, consider și constat, legal și fiscal, constituțional și politic, următoarele:
1. Ministerul Finantelor Publice și structurile sale sunt condamnate să practice acte ilegale de reținere și colectare taxe, din veniturile mele; 2. Autori morali ai acestei stări de fapt ca fiind politicienii prezenți pe scena publică, ce pot fi identificați prin calitatea de membri ai partidelor politice din România, situație aflată în clar în posesia
Ministerului de Justiție; 3. Că Statul Român și structurile sale practică îndoctrinare mistic religioasă, inoculând ideea datoriei din naștere față de plata taxelor către acesta.
Reclamație 1. Reclam furtul comis împotriva mea, cu titlu de plată taxe datorate, prin minciună mistic religioasă, de către Ministerul de Finanțe și structurile sale; 2. Reclam minciuna mistic religioasă practicată de clasa politică ce a instaurat regimul ilegal la care sunt supus, acela al unor taxe datorate; 3. Reclam lipsa de profesionalism a tuturor reprezentanților Ministerului de Finanțe, cu toate structurile sale.
Solicitare

1. Solicit să îmi fie restituite ABSOLUT toate sumele de bani ce mi-au fost furate, cu titlu și sub titulatura de plată taxe datorate, în condițiile de ilegalitate prezentate și reclamate în prezentul document, după cum urmează:

1. În termen de 90 de zile de la depunerea documentului;

2. Solicit dobândă echivalentă de 3% pentru fiecare zi de întârziere față de termenul dat, aplicată pe totalul sumelor astfel furate, în fiecare zi;

2. Solicit tuturor membrilor structurilor de finanțe publice (Minister, Bancă Națională*, ANAF, ETC.) clarificarea formei juridice ce naște noțiunea de – taxe datorate – precum și reținere și colectare de taxe în baza acestui mit mistic și religios;
3. Solicit Ministrului de Finanțe angajarea unui avocat în vederea solicitării de daune de la politicienii ce au adus atingere de imagine publică breslei finanțiștilor publici.
Prin prezentul document, cerere, reclamație și solicitare, legal formulată, consider că îmi fac datoria morală, dictată de propria-mi conștiință. Consider că starea semnalată în prezentul document este o stare de fapt a unei vorbe din popor: „ las’ că merge și așa ”. Nu, eu nu cred că se poate și așa!

DACĂ AR MERGE ȘI AȘA, BĂNCILE SUNT OBLIGATE DE LEGE SĂ ÎMI ACORDE CREDITE FĂRĂ SEMNĂTURĂ.
* = Eu unul (am sau nu am, se completează după caz) ………………. cont deschis la Banca Națională a României.
Subsemnatul prezentului document: Numele complet: ………………………………………….. Semnătura: ……………………………………………………. Data depunerii: ……………………………………………..

The Romanian Paper

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

PSD Cluj – framantari, frustrari, jocuri de culise – surprize?

Aurelia Cristea, candidat PSD la primaria Cluj: "Sunt discutii pentru sustinerea unui alt candidat. Acum se...

Închide