#Rezist Floresti sau USR, complet în afara problemelor din Florești

 

Astăzi la sedinta de consiliu local s-a consumat o nouă etapă de autoumilire a Haștagului florestean. După ce timp de 4 săptămâni au făcut circ, în fiecare miercuri în care au adunat in fata Primariei cu tot cu presă maxim 25 de oameni, astăzi la ședința de Consiliu Local, consilierul Laar Andras Levente, a administrat o lectie dură unui fost membru USR, care s-a trezit vorbind total pe langa subiect. Primarul Horia Sulea nu a facut decat sa puncteze din nou pe administratie, in fata unor oameni politici, obisnuiti sa vorbeasca mult si pe langa subiect. Extrem de subtire politica USR la Floresti.

Intre timp, ca in filmele New Age cu USR, șăfu de la USR Florești filma de zor cu un telefon, avand inca si baterie de rezervă si probabil un alt telefon dacă i se ducea bateria si rezerva de baterie de la primul.

Luati la bani marunti, de-a lungul timpului, USR-istii s-au dovedit total in afara problemelor Florestiului, manifestand o atitudine tipic revendicativa, nesustinuta nici in fapt si nici in drept, de nici o solutie.

Amestecul de terminologie PUG, PUZ, intr-o maniera complet neprofesionista, l-a facut pe Presedintele de sedinta sa-l intrerupa si sa-l readuca la ordine pe un om despre care am crezut ca poate mai mult, stiut fiind ca a calatorit prin lume.

Lipsa de stapanire si pregatire administrativa, juridica, strategico-politică a generat un galop de sanatate pentru primar, care a ingenuncheat #rezist, la Floresti, intr-un mod in care o revenire a „sezatorilor” de miercuri, sau de duminică, nu ar face decât să producă ilaritate.

Ramane emblematică ziua in care primarul i-a primit cu apă si cafea, îi invita în sediul primariei la discutii punctuale, în timp de haștagul nu știa dacă să mai strige sau nu impotriva primarului.

Vadan, USR, cu gradul sau ridicat de impulsivitate, se dovedeste o victima sigura si un contracandicat la fel de comod ca si Meze, pentru Horia Sulea, in perspectiva alegerilor de peste doi ani.

Daca bineinteles, primarul Florestiului nu va deveni intre timp, europarlamentar.

 

 

PSD a pierdut in ultima vreme un milion de voturi

  Sondajul a fost comandat de Liviu Dragnea unui institut  prietenos lui si realizat in...

Închide