Respectele mele, Horia Sulea si Emil Boc

rusInterventia Asociatiei de Transport Public metropolitan in procesul Fany- Consiliul Judetean Cluj este una din ocaziile cand Emil Boc a ales sa lupte pentru clujeni.

Horea Uioreanu a aratat ca stie sa piarda procese fara sa-i pese. Deoarece nu are juristi si nici oameni de valoare in jurul sau.

Apoi, deplasarea la Oradea, cu ocazia venirii lui Crin Antonescu,  s-a facut cu autobuze Fany. Urmeaza si alte alegeri, iar Fany are autobuze. Pentru PNL, a avut, in mod sigur.

RATUC nu ofera autobuze nici portocaliilor. Deci, de ce sa strici relatia cu Fany ? O ipoteza ar fi ca te faci ca lupti in instanta si pierzi elegant. Nimeni nu poate spune ca nu ai luptat, dar deh, separatia puterilor in Stat.

Cu Sulea nu-i de gluma. Cu o veritabila echipa de hochei formata din tipi inteligenti in jurul lui, a devenit un pericol pentru Uioreanu. Mai ales ca Sulea e sprijinit in partid de Norica Nicolai si de Marius Nicoara.

Dreapta reala, Emil Boc – Horia Sulea e o realitate. Este de notorietate relatia excelenta dintre „Guvernatorul” Ioan Rus si Emil Boc.

Triunghiul prezentat ar trebui sa-l ingrijoreze pe Uioreanu. Deoarece este clar, si in inferioritate numerica.

Subscribe To Our Newsletter

Florestiul fierbe. Se anunta manifestatii de o amploare fara precedent

In dosarul 10434/117/2013, Tribunalul Cluj suspenda pana la definitivarea fondului, HC 328/2012, ce permitea normalizarea...

Închide