Reactivarea samanilor din Carpati

Raspund azi unor cereri de informare privitoare la SAN –Scoala Ancestrala a Nemuririi, scoala samanica a lui Relu. Ceilalti, care ne aflam langa el, suntem pe un drum spiritual, cu vise lucide si transcendenta.

Saman inseamna om ce vorbeste cu spiritele si are puterea de a vindeca. In sens ancestral, samanul este cel ce isi cunoaste propria moarte sau cel ce s-a intors din moarte.

SAN este o scoala spirituala, care vine ca un firesc. Criza este in primul rand existentiala, iar fiinta umana a pierdut uneori sensul vietii. Daca doriti sa veniti langa noi, pentru inceput va trebui sa stim de ce doriti asta.

Relu a pornit cu noi pe un drum. In lumea spirituala, Relu este un nume controversat si temut.  Se vorbesc multe, putini inteleg ceva. In Carpati au existat dintotdeauna samani. Ei i-au invatat pe daci ca sunt nemuritori si au pus basele Kogaiononului, locul sacru din Carpati. Vechi samani din Carpati vin din alte dimensiuni si au ramas ascunsi timp de milenii pentru ca omul s-a indepartat de natura si de viata. A ajuns momentul ca ei sa reintre in aceasta dimensiune.

Conform cercetătoarei Cristina Pănculescu, care a efectuat un amplu studiu asupra masivului Bucegi, în apropierea Vârfului Omu, se află un centru energetic. „Chemaţi de Sfinx, dacii ştiau a se face nemuritori“, concluziona studiul, finalizat în 1988 şi înaintat către C.C. al P.C.R. Cercetătoarea demonstra, printre altele, că acest “Centru” reprezintă o poartă de ieşire din universul terestru, cu o activitate energetică  măsurabilă, care se manifestă ciclic. Şi constata că din 1986, intensitatea centrului s-a amplificat.

Daniel Ruzo i-a îndemnat pe cercetătorii români, care l-au însoţit în peregrinările sale prin Bucegi, să cartografieze anumite “zone”.

Se pare că unii dintre cei care l-au însoţit pe Ruzo în România erau “cercetători” ai Securităţii, trimişi să vadă ce face „nebunul” şi să întocmească rapoarte pentru  Elena Ceauşescu. În plus, Nicolae Ceauşescu ar fi înfiinţat o unitate pentru studierea fenomenelor paranormale. Cartea „Viitor cu cap de mort“ (2008), de Radu Cinamar face referire la descoperiri ale Departamentului Zero (cu “însărcinări speciale”) al Securităţii, care ar fi fost înfiinţat în 1968, din ordinul lui Ceauşescu, “pentru descoperirea, educarea şi dezvoltarea unor subiecţi umani care aveau capacităţi neobişnuite”, după exemplul SUA, URSS şi China.

Primul loc de putere al samanului este in sine insusi, apoi el isi extinde puterea in jurul sau pe raza aurei, pe circa trei metri, cu timpul umple casa unde locuieste si apoi se extinde pe o raza de circa treisprezece metri. Tot asa mai departe, samanul isi extinde puterea asupra intregii comunitati pe care o conduce in mod spiritual iar odata cu maturitatea, aura sa ajunge pana la Orizont. Marii Samani au incorporat planeta in aura.

Pentru inscrieri in Scoala Ancestrala a Nemuririi, va rugam scrieti cateva elemente de contact si cel mai important motiv care va cheama la noi.

Mail : redactia@voceaclujului.ro

 Leave a Comment