Reactie dictatoriala la mitingul de la Cluj

Iubesc Romania, America. Sunt sustinut puternic in ceea ce fac. Consultantul politic american și colaborator al patru președinți ai SUA, Roger Stone, care a declarat, într-un interviu pentru Adevărul, că Soros se folosește de organizațiile pe care le finanțează pentru a răsturna guverne. ”Dacă ai impresia că este rău comunismul, îți poti imagina o lume dominată de George Soroș? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. Soroș folosește aceste Forumuri „Open Society” (numele fundației mamă înființată de Soroș – n.r.) pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în SUA, în Europa, în România, în Ungaria…urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu”, a spus Roger Stone.

Am peste 100 de mitinguri la activ, din 89 incoace. Am fost la aproape toate mitingurile Rosia Montana, cu Mihai Gotiu. Impotriva guvernului Boc, Ponta. La mitingurile de la Colectiv, unde l-am deranjat grav pe Dancu si presa lui. Deocamdata atat legat de Vasile Dancu.

Am fost alaturi de Daniel Giurca, Ligia-Roxana, Dana Peca la mitingurile de la Ordonanta 13. Astazi, faptul ca am spus lucrurilor pe nume a deranjat. Ma bucur sincer ca am deranjat. Asa ca am fost rejectat de la miting. Fara ca „prietenii mei” sa scoata o vorba.

Nu ma intereseaza o dictatura USR peste Romania. De asta am precizat ca nu schimb PSD cu USR. Faptul ca a trebuit sa plec, reprezinta modelul dictatorial care ne asteapta, daca astia pun mana pe putere. Si va spun, eu la astia nu am vazut nimic romanesc. Doar o foame dupa putere.

Cum pregătesc think tank-urile lui Soros schimbările politice, invocând contracararea „capturării statului”” Investigatiile derulate pana in prezent la nivel mondial cu privire la cauza care a dezbinat, destructurat umanitatea, conduc la concluzia ca domnul George Soros, recunoscut ca facand parte din grupul celor 12 elitisti din umbra, cu mentiunea ca nr. 12 este atribuit apostolilor in invatatura sacra, a “planificat” o buna parte a crizelor majore ale planetei din ultimele doua decenii: de la crahul pietelor asiatice din 1997, la revolutiile colorate din fostele state sovietice: Ucraina, Georgia, R.Moldova din anii 2000, pana la marele val migrationist din Orientul Mijlociu spre Europa in atingerea tintei de metisare, kalergizare, destructurare, si de actualitate protestele anti-Trump, nu in ultimul rand, creditat fiind drept organizatorul protestelor de strada care au explodat pe ale noastre plaiuri pe 31 ianuarie, dovada in acest sens fiind prezenta, logistica, premeditarea, exercitate prin grija ONG-urilor si fundatiilor finantate, onor George Soros, marca inregistrata-globalizare-sclavagism-stirbirea identitatii umane, domnia sa recunoscand faptul ca nu este o persoana religioasa, nu crede in Dumnezeu, si ca statele nu sunt decat niste competitori tranzactionate la bursa, utilaje de facut bani, bani, bani in slujba lui Mamona.”Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui mamona. Si la cel cu slava desarta si la Cel cu Slava adevarata”, Marcu 6,24

Organizatorii mitingului  : #de-clic, #coruptiaucide, #rezistcluj

Ia uite cu cine iesim noi in strada :

„de-clic.ro urmărește să se finanțeze din donații individuale. Pentru faza de inițiere a platformei, Asociația Efectul Fluture a desfășurat un proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, finalizat în martie 2016”, se arată pe site-ul respectiv. Așadar, această „comunitate” a luat naștere cu ajutorul Fondului ONG în România.

„Eternul sponsor”, prezent și aici

Acum în mintea cititorului se va ivi o nouă întrebare: Ce este Fondul ONG în România?

Operatorul Fondului ONG în România este Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), împreună cu partenerii săi Fundația pentru Parteneriat și Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi.

De-abia acum am ajuns la un ONG cunoscut: Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, al cărei președinte este Ionuț Sibian.

ionut sibian

În anul 2016, flux24.ro scria că Sibian a încasat  1.107.750 de dolari de la miliardarul George Soros. Ȋn perioada 2006-2012, FDSC a primit peste un milion de dolari de la „The Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe” (CEE Trust), o organizaţie condusă de Soros, potrivit sursei citate.

Conform cotidianului Evenimentul Zilei, Ionuț Sibian a fost unul dintre cei prezenți la Cotroceni, la consultarea societății civile, după tragedia de la Colectiv.

Legătura dintre Sibian și Serviciul de Telecomunicații Speciale

În plus, în anul 2015, președintele FDSC ajunge să reprezinte România pe lângă principalele instituții europene, ca membru al Consiliului Economic şi Social European (CESE).

Alături de Ionuț Sibian, din echipa CESE făcea parte și Marius Opran, finul lui Adrian Năstase – general în rezervă al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), relata la acea vreme publicația Național.

marius opran

STS participă frecvent la exerciții strategice, împreună cu Serviciul Român de Informații (SRI), Serviciul de Informații Externe (SIE) și Serviciul de Pază și Protecție (SPP), dat fiind că este organul central de specialitate ce organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege.

Tragem un semnal de alarmă și sperăm ca serviciile care ar trebui să apere statul român să nu colaboreze cu organizațiile neguvernamentale ale lui Soros.

După cum se știe, de numele miliardarului George Soros se leagă protestele recente din Statele Unite ale Americii, dirijate împotriva președintelui Donald Trump.

Mai mult, de curând, Ungaria i-a declarat război lui Soros, Guvernul lui Viktor Orban susținând că miliardarul american de origine maghiară ar vrea să destabilizeze statul ce are capitala la Budapesta, prin ONG-urile sale.

Luând în considerare cele de mai sus, trageți singuri concluziile. Vă recomand o analiză similară și pentru site-urile de știri și plasarea undeva la mijlocul celor două tabere.

În același timp, nu uitați nici de celelalte subiecte la fel de importante și de periculoase pentru România.