Pușcăriașul Voiculescu, academicianul inculpat Bogdan si Laura Codruta Kovesi

Dumnezeu a incuviintat sa se nasca Dan Voiculescu.

L-a lasat si pe Bogdan Alexandru pe Pamant, pentru ca Dracul sa nu se simta luat la misto.

Dar a lasat DNA-ul si pe Laura Codruta Kovesi sa-i „umfle” pe amandoi. Si sa le ia parte macar din banii furati.

A fost odata Grivco. Si Fundatia Dan Voiculescu. A fost odata Academia Romana. A fost odata Fundatia Patrimoniu. A ramas putin din ea dupa domnia lui Bogdan Alexandru.

Astazi, probabil in timp ce se afla pe tron, diferit de cel de la trustul Impact, omul lui Ceausescu de la Crescent, care expedia „bomboane” adica armament cu trenul la pretinii arabi ai dictatorului, Dan Voiculescu,  zice si el ca nu ii e frica. In Romanica lui Dragnea, urla ca nu ii e frica.

Doamna Kovesi,

Vă anunț că nu îmi este frică de dumneavoastră. 80% din populația României a confirmat într-un sondaj de opinie că dosarul ICA a fost instrumentat politic.

Ba, ce ti-au facut aia la bulau ?

Bogdan Alexandru a recunoscut că a participat la două întâlniri ale Partidului Conservator fondat de Dan Voiculescu, dar a precizat că nu avea nicio relaţie cu Grivco şi că se încearcă să se dea o “nuanţă politică” acestui aspect şi să se facă o “legătură”, ceea ce nu este “moral şi etic” la vârsta şi experienţa sa, potrivit News.ro.

Spre exemplu, pentru perioada 2007-2009, la o suprafață de teren de 1.484,31 hectare și pentru perioada 2008-2009, la suprafața de 641,51 hectare, Fundația „Patrimoniu” nu a calculat valoarea arendei și nici nu a comunicat Arendașului (societate comercială) obligația de plată. De asemenea, fără a exista aprobarea Consiliului Director, Fundația „Patrimoniu” a fost de acord și a acceptat plata anumitor sume, considerate drept avans arendă, sume care nu au fost recalculate și regularizate conform prevederilor din Actele adiționale și în raport cu arenda datorată”, mai arată DNA, care vorbește despre un presupus prejudiciu de peste 3,7 milioane de euro creat în dauna Academiei Române.

Astfel, a fost favorizată printre altele Convenția de cooperare tehnico-științifică nr. 3860 din 14.08.2006, încheiată între Fundația „Patrimoniu” și SC Grupul Industrial Voiculescu și Compania Grivco SA.

Referitor la cele 5 Acte adiționale încheiate în acest caz, procurorii arată că Fundația „Patrimoniu” nu avea dreptul să încheie/semneze aceste acte adiționale și nu au fost prezentate actele privind autorizarea și aprobarea încheierii/semnării Actelor adiționale de către Alexandru Bogdan, nefiind respectate prevederile art. 11 alin. (4) din Statutul Fundației „Patrimoniu”.În baza Convenției 3860 din 14.08.2006, completată prin cele 5 Acte adiționale, au fost încheiate 5 contracte de arendare, Contractele nr. 491 din 21 august 2007 și 4335 din 21 august 2008 fiind încheiate fără respectarea procedurii de avizare a actelor juridice încheiate de către Fundația „Patrimoniu”, procedură prevăzută în Decizia nr. 30 din 6.03.2008 a președintelui Academiei Române.

În legătură cu cele 5 contracte de arendare, DNA a descoperit că Fundația „Patrimoniu” era obligată să indice temeiul legal al încheierii contractelor, respectiv Protocolul prin care aceste suprafețe de teren i-au fost date în administrare.

De asemenea, nu au fost prezentate actele privind autorizarea și aprobarea încheierii/semnării contractelor de către președintele executiv, Alexandru Bogdan, nefiind respectate prevederile art. 11 alin. (4) din Statutul Fundației „Patrimoniu”.

În plus, contractele nu conțin prevederea de la art. 9 alin. (2) a Regulamentului din 10 martie 2006, respectiv faptul că arendașul are obligația întocmirii bugetului de venituri și cheltuieli, care va fi supus spre aprobare Fundației „Patrimoniu”.

Furam impreuna, spionam impreuna ?

Pai in zilele urmatoare, pana in 15.09.2017, deschidem Cutia Pandorei

Iata ce spune Ondine Ghergut :

#MOSSAD Simultan cu atacurile lui Voiculescu – Motanul Securității- s-au declanșat atacuri și pe Ghiță TV. Cum v-am spus, nu degeaba Voiculescu a fost la Belgrad, refugiul lui GhițăTV.
Colonelul DRAGOMIR, fost șef în SRI, inculpat într-un dosar DNA și în altul de la DIICOT, implicat în adunarea banilor (cca 900.000 de euro) pentru plata rezerviștilor MOSSAD de la Black Cube să caute/găsească vulnerabilități ale șefei DNA, a făcut „dezvăluiri” la Ghiță TV. Poate că voi reuși să fac rost si de o copie a unor astfel de prestări-servicii ale Black Cube văzute de mine, în care contractorul e un „mogul de presă”, iar între victime se află procurorul VOLINTIRU și un judecător. Cine știe, poate că mă contactează însuși Dragomir și mi-o face cadou?#DecriptăriCloud#GrupInfracționalOrganizat

Eu voi merge demaine cu dezvaluiri despre fostul socru academicianul.

 

Subscribe To Our Newsletter

Academicianul A.T. Bogdan falit, va trebui sa puna jos 3,5 milioane euro

Miercuri, la Tribunalul Bucuresti, inculpatul A.T Bogdan, academician, a fost audiat. Relaxat, zambitor, proaspat posesor...

Închide