PSD vrea sa gratieze penali de 23 August. Traiasca noul PCR!

Ca pe vremea comunismului, cand Ceausescu anunta gratieri de Ziua Nationala (comunista) – 23 August, la 27 de ani de la revolutie, Guvernul PSD anunta ca va lansa legea pentru gratierea unor pedepse exact de 23 August. „Traiasca Societatea Socialista Multilateral Dezvoltata de PSD sub conducerea luminata a Tovarasului Dragnea Liviu si Echipa sa de Savanti de Renume Mondial!!!”

Proiectul de modificare a Legilor justiției va fi prezentat public pe data de 23 august, a anunțat miercuri dimineața ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook.

„Proiectul de lege privind modificarea Legilor justiției va fi prezentat public pe data de 23 august 2017, la sediul Ministerului Justiției, începând cu orele 11,00! Sunt propuse modificări de fond și nu de formă!”, a scris Tudorel Toader.

Anunțul ministrului Justiției vine după ce premierul Mihai Tudose a declarat, într-un interviu pentru AGERPRES, că nu există un termen pentru definitivarea pachetului de legi privind Justiția.

„Domnul Toader a fost la Bruxelles, a venit de acolo. Acum urmează o nouă serie de consultări, în urma vizitei la Bruxelles, cu organismele de profil din țară. (…) Când va fi gata, va fi gata. N-avem un termen”, a spus premierul.

De asemenea, președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marți că ministrul Justiției, Tudorel Toader, trebuie să vină până la sfârșitul lunii august cu pachetul legilor justiției, menționând că îi cere acestuia să se ghideze după „bunul simț, pe firesc”, astfel încât actul de justiție să fie mai eficient, iar judecătorii să fie mai protejați.

„Pe ministrul Tudorel Toader l-am încurajat public, i-am spus: folosește vara asta să ți le gândești (pachetul de legi ale justiției — n.r.) cum crezi, folosește vara asta să te consulți cu cât mai mulți oameni care au vorbele la ei și care știu ce să vorbească și înăuntru și în afară. Vorbește cu instituții, cu ambasade, cu specialiști, fă o acțiune transparentă și, spre sfârșitul lunii august, prezintă pachetul. Parlamentul e în vacanță. (…) Mă interesează pe mine, pe noi toți, ca omul să analizeze mult mai bine și să vină cu ceea ce ne interesează pe noi, toți românii. Trebuie clarificată răspunderea magistraților, dar în același timp trebuie făcut sistemul în așa fel încât judecătorii să nu se mai simtă amenințați și influențați”, a spus Dragnea.

Tupeu de PSD-ist: L. Pop, Ministrul Educatiei, acuza tehnocratii si pe Dacian Ciolos pentru manualul de sport

Fiindca seful sau, premierul Mihai Tudose, l-a ironizat si  s-a declarat "convins" că propunerea privind...

Închide