PSD Floreşti cere construirea unei şcoli gimnaziale în comună. Update…

1795416_810982312260691_1446924505_oConsilieri PSD Floreşti insistă pentru demararea procedurilor pentru construirea unei şcoli în localitate, care să vină în sprijinul elevilor şi al părinţilor.

”Este cu adevarat nevoie de încă o şcoală generala la Floresti? Răspunsul este categoric da. Şi pentru a susţine răspunsul afirmativ venim cu o listă de raţionamente: numărul familiilor tinere a crescut mult în ultimii 4 ani şi încă este în creştere. În localitatea Floreşti funcţionează momentan o singură şcoală, transportul copiilor la şcolile din Cluj-Napoca implică costuri suplimentare, timpul alocat deplasarii este mare, copiii de vârste mai mici nu pot fi lăsaţi nesupravegheaţi să facă naveta. Şi lista rămâne deschisă”, au spus reprezentanţii PSD Floreşti.

În şedinţa din 30 ianuarie în care s-a votat bugetul s-au purtat mai multe discuţii pe această temă, iar în urma acestora, s-a lăsat cu promisiuni că se vor aloca bani în acest sens, au mai susţinut aceştia.

La ora actuala, este normal ca PSD Floresti sa faca demersurile necesare pe langa inspectorul Valentin Cuibus, si bineinteles pe langa ministrul de resort, tot un membru PSD.

Sunt curios ce iese si cu povestea asta, avand in vedere lipsa de implicare a PSD in problemele comunitatii florestene. Preocuparea a fost pana acum plantarea gardului viu pe langa cimitir, si actiunile de exceptie, realizate cu preotul Andreica Dumitru.

Cat despre conducerea centrala a PSD, remarcam zambind lipsa de implicare in problema transportului florestean. Ne intrebam sincer oare de ce ?

Subscribe To Our Newsletter

Programul “Fiecare copil în grădiniţă” se extinde şi la Cluj

Marţi 11 februarie, de la ora 09,00 va avea loc lansarea parteneriatului de extindere a...

Închide