PSD Cluj capătă valoare : Anca Ciubăncan, președinte la Cluj-Napoca

Anca Ciubăncan a castigat organizatia municipala a PSD Cluj. A terminat constructii la Politehnica, fiind o studenta extrem de serioasa.

PSD a început să recruteze puternic. Anca Ciubancan, presedintele CCI Romania-Suedia a preluat prin vot organizatia Cluj-Napoca.

O femeie finuță, care iubeste atmosfera de Craciun, colinzile, oamenii, dar mai ales copiii.

Povestim des, e o femeie de calitate. Story-ul vietii sale e unul iesit din comun. Dar sa o lasam sa ne spuna :

Am doi copii.
Cel Mare este fiul meu natural și cel mic e adoptat.
A aterizat în viata mea când el avea patru ani. Din prima zi mi-a zis mamă. Și când s-a așezat la masa și a văzut ca în fata are milioane de chestii noi, bunătăți și-a fixat ochii pe castronul cu căpșuni. A mâncat pana i-a explodat burtica. Era foarte disperat sa infulece tot. Când a terminat era murdar pana la urechi cu căpșuni și mi-a zis,, mami ce buni au fost boabele roșii!!!
Eu am raspuns
Antonio se numesc căpșuni.
Și el mi-a spus incancantat (copil venit din orfelinat)…. Da, mami căpșuni care cresc în pom! ”
Asta era nivelul de cunoaștere al unui copil de 4 ani, care nu a văzut o căpșună ? în viata lui!

Deci pentru copilul de patru ani crescut în orfelinat căpșună e,, o boaba roșie care creștea în copac”!!!

Presa tine la ea deoarece nu este orgolioasa, vorbeste frumos, este politicoasa. Vine din familiile de renume ale Clujului, este fata profesorului Gavril Tecar.

Din calitatea de presedinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Româno-Suedeză, Anca a promovat Romania peste tot si, mai ales, Clujul ei drag.

Femeile nascute pe 14 aprilie, berbec, au un simt dezvoltat al familiei, cu toate ca nu sunt neaparat tipul femeii casnice. Multe dintre ele doresc sa le fie inteleasa dorinta de a urma o cariera. In acelasi timp, acasa doresc sa domneasca ca niste regine.

Cei nascuti in 14 aprilie sunt foarte bine ancorati in contemporan. Ei stiu sa aprecieze progresele realizate de ei si de cei din jur pe plan profesional. In consecinta, sunt interesati de ceea ce le poate oferi viitorul. Nu sunt adeptii schimbarii fara o motivatie solida si tind sa fie extrem de conservatori.

Felicitări, Anca !

 

Subscribe To Our Newsletter