Profesorul Ioan Stefan Groza, intre un rectorat, una, doua abilitari si interese imobiliare

groza

Numele candidatului la abilitare

Alexandru BOGDAN

Instituția la care este titular candidatul

Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică ”Acad. David Davidescu” din cadrul Institutului Național de Cercetări Economice ”Cosmin C. Kirițescu” al Academiei Române

Domeniul tezei de abilitare

Medicină Veterinară

Data şi ora susţinerii publice a tezei de abilitare

28 noiembrie 2014, ora 11.00

Locul susţinerii publice a tezei de abilitare

Amfiteatrul Bleumarin, Institutul de Științele Vieții

Titlul tezei de abilitare

Professional scientific and academic performances obtained in gynecology, andrology and obstetric from veterinary medicine, necessary for eco-innovative application on reproduction biotechnology in livestock biodiversity, through  integrated eco-bio-economics solutions in  one medicine, based on ecosanogenesis

Componenţa Comisiei de abilitare

Ioan Ștefan GROZA, Universitatea de Științe Agricole și Medicină si altii.

La vremuri noi, tot noi. Ca altfel ce mai putem spune. O abilitare cu cantec este cea a domnului academician A.T. Bogdan, cunoscut pentru devalizarea Romaniei din postura de sef al Fundatiei Patrimoniu, in favoarea mai multor firme, printre care si Grivco, a unuia din cei mai mari hoti din istoria Romaniei, Dan Voiculescu. Care are si mai multe fundatii de pomina, care usuca banul  cum il prind si isi premiaza mercenarii aruncati in lupta.

Alexandru-Bogdan_SZIoan Stefan Groza il „abiliteaza” pe academicianul A.T.Bogdan, iar intoarcerea serviciului ar fi constat din spusele unor apropiati ai lui A.T.Bogdan, fostul meu socru, in a-i facilita lui Ioan Stefan Groza intrarea in Academia Romana.

Cum socoteala lor nu a potrivit cu cea a DNA, academicianul care lua spaga si de la popi, pentru a le rezolva o armata mai usoara, si si-a facut buncar sub apartamentul de pe strada Tasnad, Cluj-Napoca, primit de la Directia Agricola ilegal, deoarece mai avea un apartament de 4 camere pe Gr. Alexandrescu 42, a fost saltat pentru o frada de 10 milioane de euro in dauna Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane.

Prin adresa cu nr. 5/22.03.2006, transmisa de societatea comerciala Centrul Pilot de Calificare si Consultanta Profesionala SRL catre BRD, administratorul companiei o imputerniceste pe doamna Ana Ichim sa faca o serie de operatiuni bancare pentru contul respectivei societati.

Firma in cauza, SC Centrul Pilot de Calificare si Consultanta Profesionala SRL, are adresa in Strada Garlei nr. 1, iar administratorul ei este insusi profesorul Alexandru Bogdan.

La rubrica “Persoane imputernicite” din documentul-tip prin care Registrul Comertului prezinta informatiile despre companii, in cazul EastSoft IT SRL apare firma ICS Administrare, care are calitatea de administrator. Sediul acesteia este in Bucureşti Sectorul 1, pe strada Nicolae G. Caranfil la numarul 22A. Reprezentantul acestei companii este nimeni altul decat fostul ministru al economiei in Guvernul Tariceanu, fostul candidat la Presedintia Romaniei al Partidului Umanist Roman fondat de Dan Voiculescu, Ioan Codrut Seres,  inchis pentru trădare prin transmitere de secrete.

Ioan Ştefan Groza, fost decan al Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMV, în prezent fost Director general, Direcţia Generală Învăţământ Universitar, din Ministerul Învăţământului. Un personaj contestat atât pentru isprăvile din perioada în care era decan la Medicină Veterinară, cât şi pentru seara de pomină din ianuarie 2015, când, în cadrul unui proiect european al mai multor universităţi din ţară, proiect coordonat de Ioan Groza, la Predeal, hotel Piemonte, în loc de cursuri, cadrele universitare prezente au avut parte de o petrecere cu dansatoare orientale semidezbrăcate. Si conducator de doctorat, pe obstetrică şi andrologie veterinară.

037

Oricum, afacerea Tower reloaded, unde USAMV, după sentinţa Justiţiei, s-a ales cu un excelent teren numai bun pentru o investiţie imobiliară, este un block start-uri pentru constructorul minune al Clujului, ginerele fostului ministru Ioan Rus.

Cine doreste maine sa il voteze pe Ioan Stefan Groza, ca rector USAMV, sa gandeasca in primul rand la viitorul urmasilor nostri, obligati sa lucreze in tari straine, sa spele fundurile bolnavilor straini, in timp ce parintii lor se sting in Romania, lipsiti de dragoste si ingrijire. 

Sa nu uite ca USAMV a dat Romaniei un Ioan Boitor, generatii intregi de mari profesori, ca intrand in USAMV, uiti de lumea de afara, avand impresia de gradina a adolescentei si nicidecum de teritorii ocupate.

A consemnat Horia-Eugen Cristea

Subscribe To Our Newsletter

Cristea : Boc sub 10 %

Primarul Boc este incapabil să își respecte promisiunile bugetare. Prioritățile anunțate în anul 2016 sunt...

Închide