Profesorul de reproductie clujean Ioan Stefan Groza si golaneala cu dansatoare pe bani europeni

69

Ioan Ştefan Groza, profesor de reproductie,  fost decan al Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMV, în prezent Director general, Direcţia Generală Învăţământ Universitar, din Ministerul Învăţământului a zis ca e prea mare stresul in capitala.

Ioan Ştefan Groza, bineinteles PSD,  este amicul lui Ioan Rus, clujean de renume,  preocupat printre altele de problema „nevestelor devenite curve… „. Fostul ministru de la Transporturi i-a netezit se pare cu o vorba buna colegului de la UASCR drumul de pe Calea Turzii pe Calea Victoriei. Nu si finale, desigur.

037041

Ioan Stefan Groza, în perioada când era decan al Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul USAMV,  a înmatriculat fără nici o acoperire legală, direct în anul III de studii la Medicină Veterinară, o serie de absolvenţi au unei şcoli postliceale de Zootehnie din Israel. Asta deşi legislaţia prevede ca absolvenţii de studii postliceale să fie înscrişi în anul I de studii şi la aceeaşi specializare. Or,  Zootehnia nu e câtuşi de puţin similară cu Medicina Veterinară.

Ghinion si de data asta, daca e sa-l citam pe Presedinte !

Fiind un posibil cititor al lui Freud, profesor de reproductie, omul s-a gandit ca daca tot ne-am integrat in UE, iar la USAMV CLUJ, in speta catedra de reproductie si selectie n-a mai avut pe cineva care sa-l concureze pe A.T.Bogdan in materie de furt si altele (fundatia Patrimoniu a Academiei si contractele cu Grivco and Co),de cand a plecat la Bucuresti,  Groza s-a gandit sa o faca si el lata. Ce, numai academicianul sa fie pomenit pe holurile facultatii de medicina veterinara de la Cluj?

Ce conducere de doctorat ? Dar relax, domnule academician si domnule director, pe subiectele care le avem putem scrie o carte. 

Ca de fapt la cheful cu pricina s-a tinut sau nu cont de curricula existenta la Reproductie, nu stim, cert este ca Selectia fetelor s-a facut in opinia noastra, dupa analize de ADN amanuntite, care in mod normal ar trebui sa-i daca curiosi pe cei de la DNA.

Sau OLAF, de ce nu. Ca de aia e presa, sa scrie.

Gata, sa trecem la fapte ! 

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti şi Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea POLITEHNICA Timişoara, organiza în cadrul proiectului POSDRU/155/1.2/S/139950 “Îmbunătăţirea calităţii sistemului naţional de învăţământ superior în conformitate cu schimbările societăţii bazate pe cunoaştere şi cu dinamica pieţei muncii”, întâlnirea de peerlearning având ca tematică „Facilitarea inserţiei în piaţa forţei de muncă a absolvenţilor de învăţămînt universitar”. În acest sens, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, printr-o adresă semnată de Manager de proiect Ioan GROZA, din partea Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, invita membrii comisiilor / structurilor de conducere din universităţi / facultăţi, cadrele academice să participe la desfăşurarea evenimentului, din perioada 23-25 ianuarie 2015, Predeal, hotel Piemonte, costurile de cazare (2 nopţi) şi masa fiind suportate din din bugetul proiectului POSDRU/155/1.2/S/139950. Persoană de contact  Ioan Stefan Groza.

 

Dansatoarele au fost cu siguranta integrate pe piata muncii !

Primele doua zile ale simpozionului, prezentari nu. Adica vineri si sambata. Pai asa nu merge, tovarasi. Nu asa am invatat la UASCR.

Si a venit ziua a treia, care l-a speriat pe secretarul de stat Gigel Paraschiv si astfel, s-a manifestat spiritul stiintific o vreme. Pana la Cina cea de Taina.

 Cina cea de Taina.

Posibilele absolvente de invatamant superior au fost rapid integrate, trei dintre ele, in functie de cat de orientata a fost fiecare. Sexualismul debordant in dans, invaluia participantii, care puteau sa vada cum teoriile stiintifice din cursurile de selectie cel putin (sic), erau live, printre ei. Nu stim ce au absolvit fetele, dar dansul lor a fost cu adevarat remarcabil.

Nu stim daca au fost parcurse si in ce ordine, dezideratele integrarii pe piata de munca din Romania. Nici daca, intocmai ca si in cazul Seplecan, Calian and Co, nu am avut de a face cu un experiment stiintific.

027032

Cum speranta moare ultima, si cum nu cred ca fetele au dansat de placere, ci probabil au fost platite, asteptam cu nerabdare rezolutia organelor abilitate.

 

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

Salvarea face o ora si jumate pana in Floresti, Vuscane ! Nu demisionezi ?

Astazi ca om de presa, daca chiar o faci cu sufletul, nu din fata laptopului,...

Închide