Primăria strânge cabinele telefonice din oraş

1604613_10151786368206330_1486775244_nPrimăria Cluj-Napoca a demarat procesul de ridicare al cabinelor telefonice amplasate în urmă cu mai mulţi ani pe domeniul public al oraşului. Acestea sunt lăsate pe domeniul public de mai mulţi ani, într-o stare dezastruoasă.

În sfârşit o măsură bună. Cabinele telefonice amplasate în oraş au ajuns foarte repede un spaţiu dezolant în care aveai mari semne de întrebare dacă ar fi bine să intrii şi să dai un telefon. Mai mult, aceste cabine telefonice au ajuns în unele zone un spaţiu în care oamenii străzii îşi făceau nevoie.

Cu geamurile sparte, cu mesaje urâte scrise pe pereţii cabinelor, şi bineînţeles cu telefoanele defecte, aceste cabine ce ar fi trebuit să reprezinte ceva util pentru cetăţenii oraşului sau străini, însă dacă ne gândim că trăim în vremuri în care o persoană deţine două sau trei telefoane mobile de ultimă generaţie, nu mai găsim nicio utilitate acestor cabine.

Dată fiind situaţia, acestea au rămas ani la rând într-o stare deplorabilă, iar cetăţenii, precum şi tineretul liberal, prin persoana actualuluii consilier local, Bîldea Ioan, dar  şi reprezentanţii presei clujene au insistat  ca aceste cabine telefonice să fie ridicate.

Mai mult de atât, dacă ne gândim la faptul că ne dorim să fim Capitală Europeană a Tineretului şi mai târziu Capitală Culturală Europeană, cu siguranţă aceste cabine nu vor aduce cinste oraşului nostru.

Primăria Cluj-Napoca a luat o decizie bună, şi deşi acest lucru a fost promis de primarul Emil Boc încă din anii trecuţi, căci nu era un subiect de presă doar de anul trecut, încet, încet cabinele telefonice din oraş vor dispărea.

Subscribe To Our Newsletter

Sensul giratoriu de la la aeroport a fost inaugurat. A costat peste 450.000 de euro

Sensul giratoriu a fost inaugurat în prezenţa conducerii Consiliului Județean Cluj, a echipei manageriale a...

Închide