POZITIA DCD VIS A VIS PRIVIND RELATIA ROMANIA CU U.E !!

PCD

DCD consideră că SINGURA căruță la care România trebuie să împingă, este cea a Uniunii Europene, dar trebuie schimbată tracțiunea, respectiv boii și vacile, cu taurii ! … fie ei chiar și din Diaspora, de ce nu, chiar din Spania !

CE VINĂ ARE U.E. ?
Nu U.E. a cerut adererea la ROMÂNIA ci ROMÂNIA a cerut aderarea la U.E. ! Aderarea a fost ratificată fără consultarea românilor, respectiv organizarea unui referendum. P.N.L. nu a vrut referendum. P.D. a vrut dezbatere publică. U.D.M.R. avea o singură problemă: câți europarlamentari vor avea la Bruxeles ! Liderul P.S.D. Mircea Geoană a declarat că ideea de a consulta populația cu privire la Tratatul de aderare, este ,, un act consultativ, nu unul decizional „. Aici nu a fost prostănac, dar i-a luat pe români de proști.
Nu UNIUNEA EUROPEANĂ ne-a adus ceea ce avem, mai bine zis ceea ce nu mai avem, ci politrucii slugoi și corupți pe care i-am reales de șase ori în 25 de ani contra unei găleți de plastic galbenă, unui pix verde, unei pungi roșie cu trandafiri sau o brichetă galbenă. Avem TUPEU să acuzăm U.E., cînd din patru în patru ani lingem unde am scuipat în urmă cu patru ani, și-i readucem la putere inclusiv pe cei pe care-i înjurăm că ne-au băgat în U.E. ? Uniunea Europeană este de vină pentru că românii știu număra numai pînă la 3 partide și că au avut toți 10 la botanică, adică sunt botaniști ?

PCD1

Toate partidele care au participat la devalizarea României, partidele pe care le înjurăm cum avem ocazia … conduc detașate în sondaje ! Asta înseamnă că nu numai clasa politică română este coruptă, virusul penal fiind contactat și de majoritatea electoratului, care a profitat de pe jafuirea țării, că doar nu credeți că numai politrucul a trăit ca nababul după tunul dat Bugetului, ci o întreagă de armată de servitori, de la șofer la șef de cabinet pînă la neamuri, prieteni și amante. Ce vină are U.E. ?