Ponta si opozitia sa prin pro Romania, mai tare ca reactiile PNL si USR la un loc

Victor Ponta face opozitie mult mai clara decat Ludovic Orban

„Azi avem instabilitate fiscal bugetara fara precedent, decizii anuntate peste noapte si eventual revocate dupa ce au starnit panica si proteste, masuri socialiste demodate pe care nu le gaseste nimeni in faimosul ‘Program de Guvernare’ prezentat in 2016, demagogie inutila (contra firme multinationale, contra banci, contra pensii administrate privat), o tendinta din ce in ce mai clara de a jecmanii (sic!) firmele private pentru a aduce bani la un buget care nu poate sa sustina in mod serios toate promisiunile exagerate care se arunca in fiecare zi pe piata doar ca sa fie laudate de cativa jurnalisti (care in privat spun ca nu au mai vazut asa incompetnti (sic!) si asa dezastru)/ fonduri structurale si de coeziune pe contracte noi zero – bani distribuiti la PNDL pe criteriul care organizatie judeteana de partid il sustine mai infocat pe Presedinte / ministri habarnisti care deschid gura doar ca sa participe la concursul national de aberatii economice sau promisiuni desarte/ un ANAF care pana de curand a fost capusat de prieteni ‘teldrumisti’ / programe gen ‘Start Up Nation’ care nu au niciun leu alocat in Buget dar le prezentam propagandistic ca pe cupoanele de biciclete date de pomana de Primarie / dialog inexistent cu mediul de afaceri si raspunsuri arogante la orice critica. Cam asta vedem….”-arata VV Ponta.

 

Luni, de exemplu, presedintele liberalilor ne-a anuntat cu ce se ocupa acum partidul: „identifica zonele care sa stea la baza motiunii pe justitie”, iar el personal – „cochetez cu ideea de a-l face de ras pe domnul Ciorbea chiar in fata invitatilor sai”

USR vorbeste prin Mihai Gotiu si atat. Restul e zero, un partid fara organizare, fara un comunicat de presa, care se hraneste din lupta in strada a unor lideri adevarati, azi politicieni. Ce vine din urma este zero. 

Sunt de remarcat cateva voci razlete de prin PNL si USR, demne de tot respectul pentru pozitiile lor fundamentate (economic, dar nu numai), insa respectivii politicieni nu sunt creditati cu responsabilitati de lideri nici macar in partidele lor, daramite in ochii alegatorilor.

Cu asa Opozitie bleaga, in randurile careia steagul e tinut de Victor Ponta, sa nu ne miram daca PSD va castiga nu doar viitoarele alegeri parlamentare, ci si pe cele prezidentiale.

Se naste un partid puternic, pro Romania,pe care nu stiu cine il va putea opri, pe scheletul muribund al actualului PSD.

 

Subscribe To Our Newsletter

Ambasada SUA trazneste dur in capul coruptilor

"Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru...

Închide