Ponta nu a discutat in SUA cu Obama, ci cu Zhang Gaoli

picture-113

O mare minciună şi manipulare s-a desfăşurat zilele scestea pe ecranele televiziunilor controlate de vechii şi noii securişti. ,,Vizita de stat” a premierului României în SUA este un fals care ar trebui dezminţit, şi va fi, de ambasada SUA la Bucureşti. În realitate, plimbarea pe banii noştri, a celor mulţi şi proşti, nu a avut nici o legătură cu Administraţia de la Washington. Ponta va deconta banii de călătorie, pentru tot circul, pe participarea la Adunarea Generală a ONU, singurul moment oficial şi real pentru care a fost prezent pe teritoriul Statelor Unite. În rest, totul este minciună şi manipulare. Care să ascundă trista realitate cu care se confruntă acest băieţaş puţin cretinoid: este singurul candidat PSD care nu a fost primit la Casa Albă după anunţul candidaturii la preşedinţie. Iliescu, Năstase şi Geoană au fost primiţi, în cadrul unor vizite oficiale, la Casa Albă, la cel mai înalt nivel. Mircea Geoană a fost primit chiar în condiţiile în care, la momentul vizitei, nu ocupa nicio funcţie oficială de stat în România. Era un simplu candidat. Să nu mai spunem că, de fiecare dată, o mare televiziune americană îl invita pe candidat la o emisiune. La Ponta s-a spus pas.

Ambasada SUA la Bucureşti ar trebui să reacţioneze la ştirea falsă că Ponta a avut o aşa-zisă ,,mică discuţie” cu preşedintele Obama. Această discuţie este o minciună. Ea nu a avut loc. Poate că a avut loc o discuţie. Atunci când Obama şi soţia au făcut poza cu Ponta şi Daciana. Despre cum să se aşeze în cadru. Dacă s-ar da o fotografie largă, cu întreaga cameră, s-ar observa că toţi liderii statelor africane stăteau la rând să-şi facă poze cu Obama. În cadrul protocolului. Fotografiille de mai jos spun totul despre minciuna ordinară de care sunt capabili atât cei doi membri ai familiei Ponta cât şi nenororociţii care, pe bani grei, mint oamenii din ţară. 120 de astfel de poze a făcut familia Obama în cadrul protocolului de la dineul oferit la Casa Albă. Însă aici putem discuta şi despre ce a căutat Daciana Sârbu într-o vizită care nu a fost vizită de stat. Ea nu avea ce să caute la ONU. A fost adusă însă pentru poza cu familia Obama. Pentru o amărâtă de manipulare. În acest caz cine ar trebui să suporte cheltuielile cu deplasarea Dacianei Sârbu în SUA? Noi? Sau acest imbecil? Poate că a fost plătită de Chirieac. Că tot a scris că Ponta a obţinut OK-ul Americii… A obţinut pe dracu’!

Însă cea mai mare umilinţă a îndurat-o Victor Ponta în SUA când a fost obligat să se întâlnească, în cadru oficial, cu Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat John Kerry. Săracul Corlăţean n-a avut ce face. Deşi s-a zbătut din răsputeri. Oricum, dacă el ar putea vorbi, multe ar avea de spus despre ce spun americanii despre Ponta. Să nu mai vorbim despre Mircea Geoană. Faptul că americanii i-au dat-o pe Nuland arată că cei mari nu te iartă niciodată. Când a venit Nuland în România, Ponta a fugit în Italia spunând că nu este de rangul lui să se întâlnescă la un asemenea nivel. Că o să se vadă cu cineva de nivelul ei, cu Corlăţean şi cu liderii Opoziţiei. El e prim-ministru. Propaganda şi-a făcut atunci treaba. La toate televiziunile prin care suntem manipulaţi.

Acum, toată lumea a tăcut. Momentul întâlnirii cu Nuland a fost expediat în neant. Poza cu Obama a fost de bază. Ea va fi folosită în campanie.

A sesizat cineva cât de mare a fost manipularea în acest caz? Despre ce cheltuieli uriaşe vorbim, ca cele două televiziuni ale securiştilor să organizeze studiouri în SUA unde să poată da, în fiecare seară, interviuri aberante acest păpuşoi?

Ponta este privit cu reticenţă în SUA

Victor Ponta nu prezintă garanţii de securitate pentru SUA. Datele despre trecutul său au stârnit rumoarea oficialilor americani care văd în Ponta o sursă de vulnerabilitate. Iar această situaţie justifică şi reticenţa manifestă a administraţiei Obama de a-l legitima ca partener de dialog. Mai mult decât atât, Victor Ponta este văzut ca făcând parte dintr-un grup care alte obiective decât cele cuprinse în Parteneriatul strategic dintre România şi SUA. Iar unul din membrii grupului este chiar socrul său, Ilie Sârbu, fost ofiţer acoperit DIE, cu misiuni în Anglia, Elveţia şi Germania înainte de 1990.

Cea mai importantă întâlnire a lui Ponta în SUA, tot cu un chinez

Persoana de cel mai înalt rang cu care s-a întânit Ponta în SUA a fost tot un chinez. Cu viceprim-ministrul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze Zhang Gaoli. Iar faza asta cu chinezii începe să devină deja mai mult decât suspectă.