Ponta a primit la Cluj distincţia “Crucea Transilvană”

333770_290374041002490_490187240_oAflat la Cluj-Napoca pentru inaugurarea noului sediu al Facultăţii de Teologie Ortodoxă de pe strada Coastei, Victor Ponta a fost distins cu Crucea Transilvaniei din partea Mitropoliei. N-a scăpat de protestatari.  

Distincţia a fost oferită în cadrul slujbei religioase oficiată de ÎPS Andrei Andreicuţ. Acesta a ţinut totodată să îi mulţumească premierului pentru implicarea în ridicarea acestui imobil.

Victor Ponta nu a scăpat de protestarii RMGC, care au venit să îi transmită că “la Cluj au început exproprierile de politicieni corupţi”. Aceştia îl aşteptau pe Primul Ministru, afară, înarmaţi cu pancarte.

Conform reprezentanţilor Mitropoliei, noua clădire a campusului teologic este una foarte modernă, dotată cu săli de cursuri, bibliotecă, o aulă cu o capacitate de peste 350 de locuri precum şi cu birouri, laboratoare şi amfiteatre. În cadrul acestui campus vor mai fi construite alături de nou sediu al Facultăţii Teologice Ortodoxe şi două cămine pentru studenţi.

Vă reamintim faptul că în urmă cu trei ani sute de persoane, majoritatea de etnie rromă au fost evacuate de pe strada Coastei pentru a putea fi construi acest campus universitar.

Sursă foto: www.facebook.com

Subscribe To Our Newsletter

Peste 796.000 de români poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae

Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor...

Închide