Polițistul bun și polițistul rău, poporul plătește biletul de intrare și exultă

 

Mai cunoscuta din filmele politiste americane, dar practicata si la noi in interogatoriile militiei si securitatii, tehnica de negociere politistul bun – politistul rau este una care poate fi adaptata si in politica de stat, de regula atunci cand negocierea implica din partea unei parti o echipa de doi negociatori, in timp ce din partea „adeversa” vine doar unul singur.

Klaus Iohannis este cel bun, iar Dragnea cel rău. Tăriceanu devine din când în când polițistul bun. #rezist este bun, iar PSD este rău.

Polarizarea societății este un fapt. Unii se închină multinaționalelor, Occcidentului, ceilalți Rusiei. Nici unul României. Deoarece politica națională nu aduce bani.

Țara este devastată, asasinată economic. Hemoragia de plecări în locuri mai normale, de cei care au realizat parodia in trei Klaus-Dragnea-Tariceanu, nu mai poate fi oprită.

Este vremea sa-i oprim sa mai faca jocuri pe spinarea si banii rezultati din taxe si impozite. Cred ca e cazul sa scapam de povara unui Parlament care nu stie decat pensii speciale si legi proaste. Care a permis retrocedarea Transilvaniei la bucata, catre cultele maghiare si alte cercuri de influenta.

2019 e anul Romaniei, in care ne implicam. Nu in jocuri tampite, de-a politistul, bun sau rau. Incepem reconstructia tarii, la nivel local. Cu sau fara un fond suveran de investitii. Cu sau fara Iohannis, Dragnea, Tariceanu sau Basescu.

Prefer un guvern format din cei mai buni primari ai României, care au facut ceva si care cunosc administratie. Sa lasam vanatoarea de vrajitoare, sa le luam banii coruptilor si sa-i obligam sa munceasca pentru comunitate, nu sa le platim sederea in inchisoare.

Sunt doar cateva ganduri la inceput de an, de Sfantul Vasile.

 Leave a Comment