Poate va intereseaza: bilete de transport CTP Cluj Napoca si zona Metropolitana prin “mobilPay Wallet”

Incepand din 16.02.2015 persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile de transport public ale CTP Cluj-Napoca vor putea achizitiona biletele de calatorie prin mobilPay Wallet de pe orice smartphone cu sistem de operare Android si iOS.

Aceasta metoda de plata completeaza plata prin SMS, fiind o modalitate rapida si eleganta de plata cu cardul bancar, la aceleasi preturi ca pentru plata prin SMS.

Functioneaza cu orice card bancar Visa/Mastercard/Maestro emis de orice bancă din lume. Tehnologia folosită este patentată si respectă regulile de securitate impuse de Visa/Mastercard.

Aplicatia mobilPay Wallet se instaleaza de pe get.mobilpay.com , Magazin Play sau scanand codul QR de pe afis. Se introduc datele de plata cu cardul o singura data la instalarea aplicatiei.

Se alege biletul dorit din functia Transport. Confirmarea achizitiei se primeste prin SMS si dupa primirea confirmarii se poate calatori conform biletului ales.

Pentru control se prezinta codul primit prin SMS. Codul de confirmare este valabil strict pe telefonul mobil de la care s-a realizat plata. Acest cod nu este transmisibil.

Tarifele sunt aceleasi cu cele pentru plata prin SMS.

mobilPay Wallet este un serviciu NETOPIA si este oferit de Compania de Transport Public Cluj-Napoca ca o completare a platii prin SMS.

Informatii despre tarife si servicii de transport: CTP Cluj-Napoca, tel. 0264-430874

Suport clienti mobilPay Wallet: Netopia, telefon: 0215277727

Mai multe detalii pe www.netopia.ro.