Poarta temporala 12.12.2012 – 31.12.2012 din perspectiva lui ianuarie 2013

In luna decembrie 2012 a existat un poartǎ temporalǎ.

Cum mi-am dat seama de acest lucru?

De multe ori când te aflii ȋn mijlocul unui eveniment aflat ȋn desfǎurare nu ȋţi dai seama ce anume se ȋntâmplǎ. Doar dupǎ ce trece un timp reusesti sǎ analizezi lucrurile şi situaţiile care s-au ȋntâmplat.

Ei bine, câteva dintre activitǎţile pe care le-am fǎcut ȋn perioada 12-31 decembrie 2012 nu s-au prins.  In ce sens nu s-au prins? S-au ters, parcǎ nu le-aş fi fǎcut. Si ȋn ianurie 2013 a trebuit sǎ le fac din nou.

Analizând mai profund acest fenomen, pot spune cǎ orice lucru pe care ȋl faci, orice faptǎ se sǎdeşte undeva n plan spiritual, in subconstientul colectiv, in cronica akasha. O fapta e precum o samanta. La fel si o idee. Ele se planteaza mai intai si dupa aceea dau roade.

Despre acest lucru vorbeam si in capitolul anterior.

Si aici era vorba despre clientii unei companii. Erau primii doi clienti inscrisi de mine. E adevarat ca orice inceput e anevoios. Dar in luna ianuarie au trebuit reinscrisi din nou, datorita unei erori care a aparut in cadrul sistemului informatic.

La o alta companie de telefonie mobila, nu am reusesc sa reincarc cartela din perioada 14 decembrie pana in 16 ianuarie.

Iar la o alta companie unde am dorit sa devin reprezentant, s-au pus piedici si lucrurile s-au intamplat de-a-ndoaselea.

Cum asa? Aceste aspecte se potrivesc perfect scenariilor apocaliptice care au fost scrise despre 12 si 21 decembrie 2012, pe marginea carora s-a creat o adevarata psihoza in masa.

Iata, e ianuarie 2013 si inca suntem aici.

Eu as spune ca aceasta perioada din decembrie a fost o poarta in timp. O perioada in care timpul nu s-a manifestat asa cum se manifesta el de obicei.

Noi l-am numarat tot ca zile, ore, minute si secunde, dar el a curs altfel.

Dar acum si0a revenit la normal.

Putem zice ca a fost un salt cuantic? Da, un salt in timp, un salt in constiinta.

Pentru mine personal, a fost un timp in care am avut multe revelatii in vise. Timp de doua saptamani, ce-i drept nu in fiecare noapte, mi-au aparut in vis chipurile unor rude decdate – respectiv bunicul meu patern si strabunicul meu patern, persoane de care am fost foarte legata afectiv in vremea cand au existat pe acest pamant.

Intr-unul din vise, bunicul meu mi-a spus ca imi va trimite un gardian spiritual, pentru ca am nevoie de intariri. Era foarte bucuros, emana o stare de implinire. Imaginea era luminoasa. A mai spus ca imi va trimite ca gardian spiritual pe un tanar de treaba cu care fusese impreuna la seminar. De unde am dedus eu ca sin Ceruri, acolo unde este el, se tin seminarii. Chiar cred ca se faceau pregatiri in asista aceasta planeta in marea trecere: trecerea in Era Varsatorului, ca – de fapt – asta a insemnat Decembrie 2012.

Alberto Villodo afirma in cartea sa “Saman, intelept, vindecator”:

Este foarte important sa iti recapitulezi viata si sa iti retraiesti blocajele si starile emotionale negative, sa le reactualizezi si sa ti le rezolvi in conditiile oferite de prezent. Numai asa poti evolua spiritual.  Eliminand balastul emotional si facand spatiu pentru sentimenmte noi si pozitive. Depinde de forta interioara a fiecaruia dintre noi cand si cum facem acest lucru. Suntem creatorii propriei noastre vieti.

Inceputul lui 2013 mi-a lansat o mare provocare. In primaa zi a acestui an am simtit un flux mare de energie. Apoi a irmat o ciocnire care a generat  o depresie. Dar, in acelasi timp, o rememorare a momentelor anterioare generatoare de depresii si stari negative. Nu este suficient sa trateze efectul deoarece cauza ramane si va genera un alt efect, poate si mai devastator.

Dar numaia sa poti izbandi. Doara sa poti deveni mai puternic. Caci “Nu stii niciodata cat esti de puternic pana cand a fi puternic este singura ta optiune…” (Bob Marley). Sa fii puternic interior… Sa depasesti obstacolele… Asta te ajuta sa supravietuiesti.

Tu esti persoana care te cunosti cel mai bine. Tu iti poti da cele mai bune sfaturi. Pentru ca tu ai imaginea de ansamblu si cunosti toate fatetele a ceea ce se intampla. Tu esti cel mai bun prieten al tau.

Potrivit lui L. Ron Hubbard, “Principiul dinamic al existentei il reprezinta supravietuirea. Nici un comportament sau activitate nu exista in afara acestui principiu. Nu este o noutate faptul ca viata supravietuieste. Este o noutate insa faptul ca viata isi centreaza intreaga dinamica in jurul supravietuirii” (L. Ron Hubbard, A selection from Dianetics, the modern Science on Mental Health – 2008 www.dianetics.org pag 2).

Cand esti la pamant, faci orice ca sa iti revii. Cum pe mine ma pasioneaza mai mult latura psihologica si spirituala, am apelat la toate rugaciunile si practicile spirituale pe care le cunosc, pe care le voi prezenta in partea a doua a acestei carti.

Asa am reusit sa descopar aceasta metoda de vindecare. Cand spun vindecare, ma refer la revenirea la starea de bine psihologic pe care o aveam.

In cartea sa Saman, vindecator, intelept, Alberto Villodo afirma ca o boala se manifesta pe patru nivele: fizic, psihologic / emotional, sufletesc si spiritual. Fiecare dintre aceste nivele, are un mijloc specific de tratament: nivelul dizic se trateaza prin medicamente, nivelul psihologic prin cuvinte, nivelul sufletesc prin imagini si nivelul spiritual (carea partine deja lui Dumnezeu) prin energie. In aceasta din urma categorie intra rugaciunile si practicile spirituale. Dar si pentru ca acestea sa aiba efect este nevoie de atitudinea interioara corecta. Pentru ca, de cele mai multe ori in viata, atitudinea este totul.

De ce nu-mi plac barbatii (text pentru one-woman show)

Sarut manutele! Pe tine cum te cheama? Asa cum scrie pe usa de la intrare?...

Închide