PNL nu mai are insemnele partidului in cea mai mare comuna din Romania

Trecand pe E60 spre Floresti, am observat ca nu mai exista insemnele PNL Floresti pe sediul PNL Floresti. Gurile rele spun ca in organizatie mai sunt extrem de putini oameni.

Horia Sulea nu a catadicsit sa raspunda la telefon.

Primarul Horia Șulea executat de PNL Cluj.
Horia Șulea: Voi candida independent.

Biroul Politic Județean al PNL Cluj reunit în această după-amiază a decis suspendarea din toate funcțiile deținute în cadrul partidului a primarului comunei Florești Horia Șulea, motivul invocat fiind condamnarea în primă instanță a edilului.
Președintele PNL Cluj Daniel Buda s-a arătat convins de nevinovăția edilului Horia Șulea, dar a invocat statutul formațiunii care prevede fără echivoc suspendarea unui membru care este condamnat penal.
Primarul Horia Șulea s-a arătat dezamăgit de decizia de suspendare, având în vedere vechimea pe care acesta o are în cadrul PNL și multiplele alegeri câștigate sub stindardul PNL.
Acesta a mai declarat că va candida cu siguranță la încă un mandat pentru funcția supremă în Florești dar independent.
Se pare că noul președinte și candidat al PNL pentru funcția de primar este actualul viceprimar Bogdan Pivariu, arata Florestu News.

Subscribe To Our Newsletter

Breaking News : Avocatul Rares Trif, nu a fost lasat sa intre in cladirea Judecatoriei, in 27 decembrie 2019, ziua pronuntarii in sedinta publica a sentintei in procesul primarului Horia Sulea, Vancea Ioachim, Zanc Florin !

Astazi, am stat de vorba cu domnul avocat Rares Trif. In procesul care ii priveste...

Închide