PNL Cluj nu e Emil Boc, ci mai degrabă Alin Tișe !

 

Dacă este să vedem ce se întâmplă la europarlamentare, pot observa că doar trei Voci au mai rămas în liberalismul clujean autentic : Alin Tișe , Horia Șulea si Dan Tarcea.

Restul, de la Oros la Boc, sunt produse care nu se simt in largul lor in PNL. Boc este produs Basescu, fara de care probabil nu ar fi crescut niciodata. Iar Oros vine din familia Pntcd, pe care o are si azi in suflet.

Produse ale marelui om politic al Clujului, Marius Nicoara, acum la ALDE, Dan Tarcea si Horia Sulea fac administratie si mai putin politica.

Florestiul are cea mai mare crestere si natalitate din România. Indiferent de cei 10-15  postaci de pe aplicatia facebook, care denigrează munca lui Șulea, Florestiul are 60.000 de suflete. Care vor vota alături de PNL și Horia Șulea.

Cat despre Alin Tise, a ramas singur in lupta pe rupte cu PSD. A facut totul mai bine decat Boc,  de la politica la administratie, dar a ramas paradoxal in umbra marelui Boc. Nu inteleg de ce.

Trupa de la europarlamentare provine aproape integral din PD. Asa ca, nu voi spune nimanui ce sa voteze, deoarece pentru mine in  afară de PNL, nu există un partid de suflet.

Cat despre floreșteni, sunt convins că în cabina de vot nu se vor simți expuși ca și pe facebook, și vor vota alături de primarul lor, în număr cât mai mare.

În 26 mai, nu uitati de Rares Bogdan, de munca lui. Nu lăsati Florestiul pe mana neocomunistilor, sau pe mana celor traditionali, ca sunt de la PSD sau Pro Romănia.Leave a Comment