Breaking News Florești : Pivariu intră tare și construiește un mic adăpost pentru căței !

Candidatul Pivariu la funcția de primar a declarat pe pagina sa de facebook :

”Locul câinilor nu este pe stradă, fără adăpost, hrană, îngrijire medicală și atenție. De aceea îmi doresc să ne ocupăm de ei împreună cu asociații de protecția animalelor, care să le găsească o casă a lor! Proiectul de hotarare propus de mine e primul pas spre rezolvare! Îmi doresc să aplicăm soluții moderne, pentru bunăstarea animalelor, și totodată îmi doresc să inițiem campanii de responsabilizare pentru a diminua și stopa fenomenul abandonului câinilor.Pe viitor sper să reușim să deschidem un mic adăpost pentru animăluțele abandonate”, se arată în postarea lui Bogdan Pivariu de pe Facebook.

Desi viceprimarul din Floresti este medic veterinar, problema cailor care umbla nestingheriti prin Floresti nu a fost inca rezolvata. Bogdan Pivariu îi anunță pe locuitorii comunei Florești că în ședința de luni, 25.05.2020,  s-a votat “delegarea Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, numai către persoane juridice, asociații sau fundații care desfăsoară activități în domeniu protecției animalelor”.

Problema este ce facem cu caii și vacile care se cacă pe asfaltul turnat din banul floreșteanului. Noroc că vin alegerile, coane ! Așa mai vedem și noi puțină mișcare !

Mai multi cai lăsați liberi pe stradă au fost observați, sâmbătă, 25 aprilie,  dimineață, la intrare în comuna Florești.

Animalele se plimbau libere pe strada, în zona Muzeului Apei, încurcând traficul.

Șoferul care a realizat fotografia a precizat că a sunat și la 112.

N.r. Un avocat floreștean a afirmat la lumina serii că ar dori să reprezinte în instanță caii, care în speța de față par a fi discriminați.

 

 

Follow me!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Subscribe To Our Newsletter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Femeile în timpul ovulației pot depăși 37 grade Celsius, deci nu mai intră în supermarket ?

Lungimea ciclului menstrual ”Lungimea ciclului menstrual variază de la o femeie la alta și de...

Închide