Pică Dragnea

Surse spun că Dragnea se va întoarce gata să dea foc la țară. Și-l consideră, de acum încolo, pe Presedintele Klaus Iohannis, care i-a dat cu flit, dușmanul său numărul unu. I-a dat cu flit cand a cerut o intalnire intre 4 ochi.

Ultimii ani ne-au arătat că în Romania s-a încetățenit o cutumă în rândul serviciilor secrete și al autorităților care-i protejează pe băieții ce le produc bani. Totul e bine până când respectivul protejat începe să se simtă puternic și o ia razna în relația cu protectorii săi. Sau pune stabilitatea țării și interesele internaționale de aici în pericol. Modelul a fost replicat deja de fostul premier Adrian Năstase, a cărui avere reală nu este cunoscută nici azi, de Sebastian Ghiță, cel care a fugit în Serbia și stă bine mersi acolo, de Gabriel Oprea, cel care a fost scos din joc după ce ajunsese să controleze cu mână de fier Guvernul și presa.

Dar, cel mai important semnal a venit de la SRI, cu câteva zile înaintea celorlalte două deja menționate. După cum a relatat directorul editorial al „României libere“, Sabin Orcan, actualul director al servi­ciului, Eduard Helvig, i-ar fi spus lui Liviu Dragnea, la recepția de 4 iulie de la Ambasada SUA, „să mai lase jocurile politice și să se ocupe de țară, care se află în pragul dezastrului“, spune Razvan Chiruta de la Romania Libera.

Liderul celui mai important partid din Romania, om cu merite incontestabile, isi face al doilea concediu in vara aceasta, trei saptamani in iulie, trei saptamani in august, toate in afara tarii. Toate in conditia in care sunt probleme grave in Romania”, a declarat Chirireac la Antena 3.

Ela tinut sa aduca aminte promisiunile neonorate ale lui Liviu Dragnea.

In Romania se incalca drepturile omului, sunt abuzuri inimaginabile, administratia e nefunctionala, suntem pe ultimul loc la infrastructura, nu poti mari la infinit salarile bugetarilor in conditia in care mediul privat respira greu, ai mari probleme cu colectarea de taxe. In aceste conditii explicati-mi cum poti pleca doua luni in concediu”, a mai spus Chireac la Antena 3.

Curios, dar se pare ca Liviu Dragnea a fost parasit si de zeita Fortuna, surse din anturajul acestuia afirmand ca soferul masinii lui Dragnea a oprit prost, iar el lidero maximo, la coborarea din masina a calcat pe ceva moale, alunecos si urat mirositor…

Subscribe To Our Newsletter

Unde ati depozitat gunoaiele, d-na Livia Baica ?

Cand lovesti o comunitate cu atata sete, cum a facut Quatro Eco Salub cu Florestiul,...

Închide