Pentru cine bate de fapt tobele Emil Boc ?

Desi Marius Nicoara este cel mai bine cotat politician pentru functia de primar al Clujului, astazi s-a consumat inca o etapa din idila politica Boc-Basescu.

Traian Băsescu nu l-a vizitat pe Emil Boc deși a fost la Cluj-Napoca. Tot mai mulți liberali, sunt deranjați de situația legăturii cu Băsescu a lui Boc. Mulți comentează și legat de apropierea de Ioan Rus și Pro România.

Sunt unul dintre politicienii care spun că avem antidot la faptul că primarii sunt aleşi într-un singur tur. Argument: să faci alianţe din primul tur cu cel mai bine plasat. Este ca şi cum ar fi alegeri în două tururi. (…) Partidele de Opoziţie trebuie să stabilească cine este cel mai bine plasat dintre posibilii candidaţi şi pe acela să îl susţină; numai aşa poate fi dat jos PSD din hegemonia pe care o are pe primării. Deci, nu exclud posibilitatea ca Boc să fie candidat cel puţin pentru PNL şi PMP”, a precizat Traian Băsescu.

Avand in vedere relatia excelenta pe care o are cu Ioan Rus, este posibil ca Emil Boc să devină primar pe viață al Clujului.Leave a Comment