PDL-iştii vor picheta, mâine, Prefectura Cluj faţă de bugetul pe 2014 aprobat de Guvern

1452164_254627058034080_1261762936_nReprezentanţii PDL Cluj vor ieşi mâine în stradă şi vor picheta Prefectura Cluj. Motivul este bugetul aprobat de Guvern ieri, care, spun aceştia, este unul aprobat în interesul PSD şi al PNL.

De altfel, senatorul PDL Alin Tişe a declarat într-o conferinţă de presă că: “Bugetul USL pentru 2014 este un buget al sărăciei, al evaziunii şi al dezmăţului electoral. Clujul e desconsiderat şi umilit de mincinoşii şi demagogii de la USL. Este un buget al sărăciei tuturor românilor pentru că taxele şi impozitele noi se duc direct în toate preţurile bunurilor de consum, firmele vor suporta noi biruri ceea ce are impact pe locurile de muncă. Este un buget al evaziunii fiscale pentru că ţintele de încasări auto-impuse de Guvernul Ponta sunt mai mici chiar decât în 2013 când evaziunea fiscală a crescut. Un buget al dezmăţului electoral pentru că ministerul lui Liviu Dragnea are un buget de două ori mai mare decât în 2013 cât să îi poate unge în an electoral pe primarii PSD la liber”.

Reprentanţii PDL spun că astfel de acţiuni vor avea loc în toată ţara, fiind vorba de o decizie a conducerii centrale a partidului.

Sursă foto: www.facebook.com

Subscribe To Our Newsletter

A început furtul de brazi pentru Crăciun. Poliţiştii clujeni sunt cu ochii-n patru

În perioada 03-04 noiembrie 2013, poliţiştii clujeni împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de...

Închide