Paul Stanescu, noul penal din guvernul Tudose, sef peste dezvoltarea Romaniei

La Stănescu în CV scrie că a absolvit Facultatea de Agronomie Craiova. Dar nu spune că a făcut-o la FF, cu metode „tradiționale” în acele vremuri, în timp ce el era tractorist. Pentru că, mai nou, fiind absolvenți, la bază, de licee modeste sau școli profesionale, pesediștii ajunși acum la putere nu vor să se știe acest lucru, arata comisarul.ro.

Stănescu nu va sta mai mult de 6 luni în funcție. Pentru că nu va rezista. Vor ieși la iveală afacerile cu frații Ciocan și cu TelDrum. Cu schemele făcute pentru a aranja licitațiile. Că marea porcărie, marea evaziune făcută de biroul de avocatură al lui Șova la Vișina, comuna de baștină a lui Stănescu, se pare că a rămas îngropată. Mai mult ca probabil se va ajunge și la mega-afacerile făcute de fiul său cu GAL-urile din Olt. Cu fondurile europene. Da, cu ferma de porci a lui frate-său, deputatul.

Să nu uitați: Stănescu este cel care l-a adus pe Darius Vâlcov în PSD. Și cel care l-a dus la Alexandria, la conac, să-i pupe inelul lui Dragnea.

PAUL STĂNESCU, nominalizat de PSD la Ministerul Dezvoltării, era urmărit penal în dosarul lui DARIUS VÎLCOV.
Ancheta penală în privința lui a fost disjunsă, plimbată pe la diverse parchete LOCALE. Un traseu halucinant despre cum parchetele locale au încercat îngroparea faptelor penale săvârșite de un baron local mai puternic decât era Vîlcov, trimis deja în judecată. Desigur, am toate documentele…

Herr Klaus Iohannis  stie si nu  îl va numi ministru pe STĂNESCU, eu asa simt,

Subscribe To Our Newsletter

Ponta i-a „tras”-o lui Dragnea, au rezultat 3 noi ministrii

Dupa ce prietena lui Ponta, Corina Cretu, a schimbat 3 ministrii in PSD, gratie relatiei...

Închide