Paul și Monica Gavriș, victima unei înscenări premeditate ?

Scenele dure de divorț nu contenesc. După ce fiul meu, victimă a agresiunilor psihice repetate ale mamei sale în Germania, care i-a interzis prin tertipuri josnice timp de 14 ani sa aiba legaturi personale cu mine fiind român , a fost internat de aceasta fortat prin ordin judecatoresc la Spitalul de Psihiatrie Heidenheim, de unde acesta a sarit un gard inalt de 2,5 metri.

Ulterior, aflat sub influenta medicamentelor psihotrope, din Klinikum Heidenheim,  a cazut de pe Stanca Vrajitoarelor la 20 m de casa mamei sale din Germania si a murit  la 23 februarie 2018, la 21 de ani.

O adevarata drama kafkiană este traita de Paul Gavris, politist.  Abuzul, din nou  asupra unui copil fara aparare. Speram ca instantele de judecata sa dovedeasca inalta tinuta profesionala, pentru ca ce am trait eu, sa nu traiasca Gavris.

Rele tratamente aplicate minorului (abuzeaza si traumatizeaza copilul, savarsesc acte de violenta in prezenta lui, il pun in pericol și îl supun, dupa ce i-au lezat integritatea fizica, și unei vizite la camera de urgenta), violență domestică, lovire și alte violențe, lipsire de libertate si furt. S-a depus sesizare și la protectia copilului, a doua in acest caz, arată Monica Gavriș.

Paul Gavriș, ca orice om bun, se pare că nu are noroc la femei. Eminent ca polițist, acesta a fost se pare, ieri seara, victima unei înscenări.

Poate dacă dragostea pentru copil nu l-ar fi orbit, ca polițist trebuia sa se intrebe de ce Daiana nu a fost primită în casă.

Adevăratul motiv al scandalul creat de doamna Gavriș are la bază faptul că mâine, 10.12.2019, la Judecătoria Sectorul 3 București se judecă prin procedura ordonanței președențiale, în camera de Consiliu probabil,  invocată de Paul Gavriș,  solicitarea prin care acesta cere stabilirea unui program de vizitare a copilului.

Totuși, flerul lui de polițist a fost hotărâtor, atunci când a filmat scenele în care atât mama sa, Monica Gavriș, cât și el, au fost agresați.

Surse spun că, de fapt, Gavriș a fost în vizită la fetiță cu ocazia zilei de Moș Nicolae, moment în care femeia nu l-a lăsat să-și vadă copilul, cu toate că nu există niciun ordin de restricție care să-i interzică acest lucru. Gavriș a fost în vizită împreună cu mama sa în locuința femeii, și cu Daiana, (care nu a fiost lasata sa intre ), iar la un moment dat sotia aceastuia i-a închis cu cheia pe Gavriș și pe mama acestuia în bucătărie. Ulterior, cei doi au sunat la 112 cerând ajutor. Sosiți la locuință, polițiștii i-au găsit pe aceștia închiși în locuință. După cele întâmplate, astăzi, lui Paul Gavriș i s-a emis un ordin de protecție, astfel că femeia nu are voie să se apropie de el, atât la domiciliul acestuia, cât nici la locul de muncă. Prin urmare, rezultă că soția ar fi cea agresivă și nu Paul Gavriș așa cum aceasta acuză. Mai mult, agresivitatea femeii este confirmată și de către certificatul medico-legal obținut de mama lui Paul Gavriș, după ce aceasta a fostă bătută de femeie, arată Gazeta de Cluj.

Punctul de vedere al soției lui Gavriș, pentru Ziar de Cluj :

”Maine dimineata voi inregistra ordin de protectie impotriva lui pentru ca a fost agresiv cu mine si cu fetita noastra. De asemenea vom inregistra plangere penala impotriva lui si impotriva mamei lui pt ca au lovit-o pe mama mea si pe fiica noastra”, a declarat soția lui Gavriș.

N.R. Ordinul de restictie l-a incasat sotia lui Gavris se pare. Si e doar inceputul. Asteptam punctul de vedere al persoanelor lezate de articol, oferind si drept la replica

Subscribe To Our Newsletter