Patricia Kaas şi staff-ul său au avut parte de deplasări confortabile la bordul autovehiculelor Mercedes-Benz

Celebra cântăreaţă, cu peste 16 milioane de materiale discografice vândute la nivel mondial, şi membrii staff-ului său au beneficiat din partea Mercedes-Benz România de autovehicule ce întrunesc cele mai înalte standarde de calitate, confort şi siguranţă: o limuzină Mercedes-Benz Clasa E de ultimă generaţie, o limuzină Mercedes-Benz Clasa C, un Mercedes-Benz Vito şi un Mercedes-Benz Viano.

Recunoaştem şi preţuim talentul şi activitatea excepţională a Patriciei Kaas, motiv pentru care ne bucurăm să îi fim alături cu această ocazie prin asigurarea confortului şi siguranţei deplasărilor sale şi ale echipei pe perioada concertului din Capitală.” a declarat Monica Floriştean, Marketing/Communications Mercedes-Benz Cars România.

În timpul vizitei sale la Bucureşti, cântăreaţa a circulat în noua Clasă E, limuzina ce asigură un confort de lux pasagerilor săi, precum şi divertisment de înaltă clasă.

O experienţă confortabilă şi relaxantă a oferit şi modelul Mercedes-Benz Viano, la bordul căruia pasagerii săi s-au bucurat de un nivel ridicat de siguranţă activă, autovehiculul fiind prevăzut cu numeroase sisteme electronice de asistenţă.

De asemenea, staff-ul Patriciei Kaas s-a deplasat şi în spaţiosul Mercedes-Benz Vito, beneficiind de flexibilitatea şi capacitatea mărită, de până la nouă persoane.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.media.mercedes-benz.roşiwww.mercedes-benz.ro.

Subscribe To Our Newsletter

O carte despre “Terapiile biologice în depresii”

Depresia este o tulburare ce ţine de regimul nostru afectiv. Una din ultimele apariţii editoriale...

Închide