Partidul Conservator Floresti nu stie sa intocmeasca o cerere de autorizare miting

carucioare1 001Se pare ca nimeni din organizatia partidului conservator nu a citit legea 60/1991 actualizata. Altfel nu imi explic, cum un partid politic nu a putut lua si completa draftul anexa I, pe care oricine, fara cunostiinte juridice il poate gasi pe google.

Vocea Clujului a solicitat primarului si comisiei de avizare a mitingului, un raspuns in baza dreptului la informare al presei, drept care ne-a fost acordat dealtfel pe loc.

In cuprinsul raspunsului, semnat de primar Horia Sulea se arata ca „cererea nu respecta termenul de 3 zile si elementele obligatorii reglementate de art. 7 din Legea 60/1991, respectiv nu sunt mentionate urmatoarele elemente ” durata actiunii, traseele de afluire si defluire, numarul aproximativ al participantilor, persoanele imputernicite sa asigure si sa raspunda de masurile de organizare, serviciile pe care le solicita din partea consiliului local, a politiei locale si jandarmeriei”

Din pacate, persoana care a intocmit adresa nr. 26805/03.12.2013,  semnata de d-na Florentina Vaida, pe langa unele greseli gramaticale scuzabile ( v-a organiza, in limba romana se uziteaza va organiza), nu a citit legea 60/1991 si ca atare avizul a fost negativ.

Pe grupurile din Floresti, d-na Rogozan Claudia anunta un miting in 8 decembrie, privind un transport public civilizat folosind anexa I din legea 60/1991. Nu conduce din cate stiu nici un partid politic. Dar modul in care a vorbit cu  mine m-a  impresionat. Bun simt, naturalete, onestitate.

D-na Claudia Rogozan mi-a solicitat sprijinul, in intocmirea adresei, fapt pe care l-am facut fara nici o ezitare. Nu stiu daca acest miting va fi sau nu autorizat, dar stiu ca macar cererea respecta in proportie de 99 % cadrul legal.

Partidele politice din Romania resimt o lipsa acuta de lideri. Asta se reflecta in nivelul de trai al populatiei. Desi ideea mitingului carucioarelor a fost super ok din punctul meu de vedere, necunoasterea legii in cadrul organizatiei Floresti a PC a determinat avizul negativ din partea primarului si a Comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice Floresti.

carucioare2 001

 

Subscribe To Our Newsletter

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, premiat pentru ruta către Tel Aviv

www.anna.aero unul dintre cele mai prestigioase canale de ştiri şi analize de rute ale companiilor...

Închide