Paranormalii lui Basescu

daExista  marturii despre existenta unui parapsiholog rus, Albert Ignatenko, capabil sa ridice si sa coboare pulsul unei persoane de la distanta, care se afla la sediul PD in ziua in care Theodor Stolojan a abandonat cursa pentru presedintie, din 2004. „Metodele paranormale, inca o pista de investigare… Relatia lui Albert Ignatenko, general sovietic, cu marinarul Basescu la Anvers, si continuarea relatiei pina in octombrie 2004, cind Ignatenko a petrecut mai multe saptamani la sediul PD, in Modorgan, inclusiv in ziua caderii formidabile a lui Teodor Stolojan. Ignatenko este cunoscut ca o mare autoritate, cu puteri deosebite de a ridica si scadea pulsul unei persoane de la mare distanta.

Referitor la acesti paranormali, sau la faptul ca presedintele i-ar folosi, Adrian Nastase a declarat dupa ce a pierdut alegerile in 2004: „Am fost invins de MISA!” De data aceasta, ne mai fiind vorba despre circumvolutiunile lui Geoana, declaratia poate fi luata in serios. Mai mult, aflam de pe Net, ca un dezertor MISA a declarat ca in timpul campaniei yoghinii lui Bivolaru se concentrau ore intregi la o fotografie cu Nastase, din tinerete: „Ni se spunea sa ne focusam pe imaginea lui Nastase si sa incercam sa-l vedem din ce in ce mai mic, sa ne inchipuim ca se diminueaza in fotografie pana devine un punct neimportant…” O declaratie extraordinara, daca ne gandim ca la confruntarea televizata din 2004, Basescu i-a spus lui Nastase: „Adriane nici nu stii, cat de mic incepi sa fii!”

La Cluj-Napoca, o tehnica de aparare / lupta a fost condusa de catre Prof.dr. Balcea, care locuia in 1986 pe Horea 75, la parter. Am facut parte dintre cei care au facut Autogenen Training cu domnul doctor Balcea.

Profesorul putea produce arsuri grad III de la distanta, iar lui Ceausescu ii era deja frica de el.

Au mai studiat in perioade dinainte de 89, Dorina Bugariu, psiholog trainer NATO, Ente Varga – psiholog specializare multipla cu preponderenta hipnoza/autohipnoza, Szabo Krisztina -trainer , ultimii 2 profesori universitari sectia maghiara a universitatii B.B.

Este vorba despre mai multi ofiteri paranormali, despre care sursele noastre sustin ca s-au intors recent din California, unde ar fi fost scolarizati timp de peste doi ani de experti ai CIA, specializati in asa-numitele tehnici Remote Viewing.

geoana 277x300 Paranormalii lui Maior de la SRI!

Mircea Geoana a pierdut Presedintia Romaniei dupa ce a ramas fara cuvinte la confruntarea finala

Practic, este vorba despre persoane cu capacitati metapsihice deosebite, care printr-un anume tip de antrenament intensiv, ajung in timp sa se joace cu mintile celor din jur.

„Nebunii”, nerecunoscuti oficial

aliodor 300x268 Paranormalii lui Maior de la SRI!

Traian Basescu s-a numarat printre primii politicieni romani care au apelat la sprijinul paranormalilor, fiind nedezlipit de Aliodor Manolea

In urma cu peste cinci ani, SRI se lansa in primele experimente in sensibilul domeniu al parapsihologiei, principalul serviciu secret al tarii incercand sa se pregateasca astfel pentru asa-numitul „razboi al mintii”, care se desfasoara acum la nivel global, intre diversele agentii secrete.

Crin Antonescu Miting USL Narcis Pop 23 282x300 Paranormalii lui Maior de la SRI!

Crin Antonescu ar putea fi si el lucrat mintal de cei de la „PSI”

La acel moment, initiatorii proiectului chiar au si lasat sa scape ceva amanunte in presa despre acest subiect, dar cum opinia publica a reactionat cu o crunta  bascalie, s-a hotarat ca „nebunii” sa nu mai fie recunoscuti niciodata oficial. Conform informatiilor intrate in posesia noastra, procesul de selectie a durat doi ani, dupa care cei mai capabili dintre aspiranti au fost trimisi sub aripa ocrotitoare a CIA.

Deturnarea de teroristi

Agentia americana este recunoscuta pe plan mondial pentru atentia deosebita pe care o acorda segmentului parapsihologic din activitatea sa. Iar explicatia pentru fondurile secrete tot mai mari alocate cercetarii in domeniu si formarii de noi agenti paranormali este cat se poate de simpla. Conducatorii acestora sustin ca ofiterii lor pot deturna teroristii de la comiterea unor atentate, facandu-i sa se ”blocheze” in momentele decisive. Sau, daca nu reusesc acest lucru, cel putin le pot induce suspectilor o stare de agitatie extrema, care poate constitui „carligul” necesar pentru arestarea lor, de exemplu pe un aeroport, pentru comportament agresiv.

Lucreaza si in part-time?

Cum activitatea lor este secreta chiar si pentru multi dintre cei cu importante functii de conducere in Serviciu, este greu de spus daca ofiterii paranormali au intrat deja in paine. Dar nenumaratele „ciudatenii” din viata politica damboviteana parca te fac sa crezi ca, intr-adevar, SRI-ul si-a bagat coada! Sau, daca nu, atunci „nebunii” lucreaza si in sistem part-time, onorand astfel diverse comenzi politice. Pentru ca, sa nu uitam de ”blocajul” inexplicabil al lui Mircea Geaona la intalnirea decisiva de la Realitatea TV, balbaiala acestuia facandu-l practic presedinte pe Traian Basescu. Cel care, nedezlipit de langa specialistul in psihoenergetica, biosinergetica si programare neurolingvistica, Aliodor Manolea, a rasturnat astfel toate rezultatele sondajelor de opinie. Ce-i drept, la urmatoarele batalii politice purtate in fata electoratului, a venit randul celor din staff-ul lui Basescu sa se planga public ca sunt atacati energetic! In fine, sunt voci care sustin si ca deraparile nevrotice din ultima vreme ale lui Crin Antonescu, ajuns intr-o vadita stare de sevraj politic, ar putea fi tot opera celor de la „PSI”.

Subscribe To Our Newsletter